MilliVanilli Skrevet 29. september 2011 #1 Skrevet 29. september 2011 Går det an å tilsette det i havregrøt, pannekakerøre o.l.? Har dere noen tips(husk at det er sjokoladesmak)?
Suzy Skrevet 29. september 2011 #2 Skrevet 29. september 2011 Bloggen til Kristine Weber har masse oppskrifter med alternativ bruk av proteinpulver. Hun har eget desserthefte også forresten
Mord-Sith Skrevet 29. september 2011 #3 Skrevet 29. september 2011 Det er det bare å gjere. Hugs på at ikkje alt proteinpulver kan varmes, så tilsett proteinpulvet etter du har laga grauten. Kok det opp med litt ekstra vatn. Du finn forsåvidt eit eget proteinpulver som ein kan bake med. Bakepro. Finnes og ein proteinpannekakemiks som er god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå