Gå til innhold

Hjemmelaget knekkebrød - oppskrift?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

3,5 dl samalt rug (grovmalt)

3,5 dl lettkokte havregryn

2 dl solsikkefrø/kjerner

1,5 dl sesamfrø

1 dl kruskakli

0,5 dl linfrø

1 glass valmuefrø

1 ts salt

1 grønnsakbuljongterning

7 dl vann

Jeg starter alltid med å koke opp buljongterningen. Bruker da ca halvparten av de 7 dl vann til å koke buljongen opp med. Så blander jeg alt det tørre godt sammen. Når buljongterningen er oppløst heller jeg buljongvannet + resten av vannet oppi med det tørre.

Fordel røra på to brett.

160 grader varmluft. Da kan du ha i begge brettene på en gang.

Etter at knekkebrødene har vært i ovnen i ca 10 min tar du ut brettene og bruker en pizzakutter til å lage fine biter. Jeg får ca 20 knekkebrød pr. plate. Sett knekkebrødene inn i ovnen igjen og stek i ca 40 nye minutter. Når knekkebrødene er litt crispy er de ferdig. Eventuelt ta de ut litt før hvis du vil ha de myke. Smak og behag.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...