Gjest Syffe Skrevet 27. september 2011 #1 Skrevet 27. september 2011 Jeg skal lage bløtkake med bringebærkrem. Jeg har ikke melk, men jeg har Cola og Fanta Orange. Kan jeg dynke bunnene med noe av dette i stedet for?
Gjest Blondie65 Skrevet 27. september 2011 #2 Skrevet 27. september 2011 Det har vært veldig vanlig å dynke bunnen med sitronbrus så jeg ville nok prøvd fanta (antar at det blir veldig mye colasmak av cola).
CalidumCor Skrevet 27. september 2011 #3 Skrevet 27. september 2011 Ville ikke brukt cola til dynking, men fanta funker fint
Gjest Syffe Skrevet 27. september 2011 #4 Skrevet 27. september 2011 Ok, takk for svar! Vil kaken smake veldig Fanta...?
Gjest Blondie65 Skrevet 27. september 2011 #5 Skrevet 27. september 2011 Nei det tror jeg ikke. Med cola vil det jo bli misfarging av kakebunnen. Som sagt så er jeg oppvokst med kakebunn dynket i sitronbrus og kan ikke huske at de noen gang smakte det så ...
Gjest Jytte Skrevet 27. september 2011 #6 Skrevet 27. september 2011 Jeg er vant til å dynke bunnen med juicen fra bokser med hermetisk frukt.
Gjest Spinell Skrevet 27. september 2011 #7 Skrevet 27. september 2011 Kanskje for sent nå, men jeg har også brukt sukkerlaken fra boksen med hermetisk frukt de gangene jeg har brukt slik hermetikk i bløtkaker. Appelsin- eller eplejuice er også utmerket å dynke med. Av dine alternativer ville jeg brukt Fanta. Det vil jeg nesten sammenlikne med juicedynking.
AnonymBruker Skrevet 27. september 2011 #9 Skrevet 27. september 2011 Kanskje for sent dette også, men mamma pleide å dynke med appelsinjuice, så fanta orange går vel litt for det samme
Brunhilde Skrevet 27. september 2011 #10 Skrevet 27. september 2011 Når jeg baker bløtkake med bringebær så pleier jeg å dynke med bringebærsyltetøy rørt ut i kokende vann.
Gjest Syffe Skrevet 28. september 2011 #11 Skrevet 28. september 2011 Takk for gode forslag, alle sammen Jeg endte opp med å dynke med Fanta, og det smakte helt fint
AnonymBruker Skrevet 29. september 2011 #12 Skrevet 29. september 2011 Til en annen gang: Mamma pleide å dynke bløtkakebunnen med vann med noen dråper mandelessens i. Det ble veldig godt! Tipper man kan gjøre det samme med vaniljeessens.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå