finkel Skrevet 26. september 2011 #1 Skrevet 26. september 2011 Hei! Vi skal på tur denne uken, og tenkte å ta med deig til å steke pinnebrød. Tenkte å lage deigen med bakepulver, ikke gjær, siden vi ikke vet hvor lenge vi venter før vi skal spise. Er det noen problem om deigen lages om morgenen, for å spises 8 timer senere?
Jamme Skrevet 26. september 2011 #2 Skrevet 26. september 2011 Jeg har aldri laget pinnebrøddeig med gjær - er det noe man gjør? I alle fall kan jeg ikke tenke meg at det vil være noe problem å ha den i sekken i åtte timer. Legger du den i solsteken i juli er det en sak, men nå er det jo ganske kaldt også.
finkel Skrevet 26. september 2011 Forfatter #3 Skrevet 26. september 2011 Okei, da prøver vi på det! Jeg er vant med å bruke gjær også ja, men kun når man vet at man ikke skal gå så langt før man slår seg ned.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå