Gå til innhold

Hvor lenge holder pinnebrøddeig seg i ryggsekken?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Vi skal på tur denne uken, og tenkte å ta med deig til å steke pinnebrød. Tenkte å lage deigen med bakepulver, ikke gjær, siden vi ikke vet hvor lenge vi venter før vi skal spise. Er det noen problem om deigen lages om morgenen, for å spises 8 timer senere?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har aldri laget pinnebrøddeig med gjær - er det noe man gjør?

I alle fall kan jeg ikke tenke meg at det vil være noe problem å ha den i sekken i åtte timer. Legger du den i solsteken i juli er det en sak, men nå er det jo ganske kaldt også.

Skrevet

Okei, da prøver vi på det!

Jeg er vant med å bruke gjær også ja, men kun når man vet at man ikke skal gå så langt før man slår seg ned. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...