jenascia Skrevet 20. september 2011 #1 Skrevet 20. september 2011 dere som spiser havregrøt til frokost, hvorfor spiser dere det? jeg skulle gjerne spist det hver morgen fordi det er sunt og godt, men er det flere fordeler som dere vil dele?!
rrakel Skrevet 20. september 2011 #2 Skrevet 20. september 2011 Jeg spiser det fordi jeg synes det er lett å lage, lett å få ned (dårlig matlyst på morgenen), og at det metter greit. Synes også det er godt med noe varmt. At havre er næringsrikt tar jeg egentlig bare med meg som et pluss, men jeg regner med at det er en av grunnene til at jeg har hatt mer stabilt blodsukker siden jeg begynte med det til frokost.
Gjest Apophis Skrevet 20. september 2011 #3 Skrevet 20. september 2011 Eg spiser det ikkje så ofte, men eg spiser det av to grunner: fordi det er sunt og fordi eg syns det smaker godt
pandabear Skrevet 20. september 2011 #4 Skrevet 20. september 2011 At det er godt å sunt er grunn nok for meg hvertfall
Gjest scorpio Skrevet 20. september 2011 #5 Skrevet 20. september 2011 Det er utrolig billig! (Jeg er student) Også er det supersunt, næringsrikt og mettende, og godt og varmt
JollyJolly Skrevet 20. september 2011 #6 Skrevet 20. september 2011 Jeg synes i tillegg til det andre som er nevnt at havregrøt er praktisk. Man trenger ikke en mengde ting i huset for å lage det. Selv om det er det samme hver dag føles det mindre kjipt enn brødskiver. Og mindre stress enn andre typer frokost som innebærer å skjøre opp ting, steke ting eller sjonglere med mange ingredienser og ta valg angående pålegg. Havregrøt kan man lage halvt i søvne. Banan, kanel, honning, nøtter, syltetøy, frukt er bonus .. eller bare helt plain grøt
jenascia Skrevet 20. september 2011 Forfatter #7 Skrevet 20. september 2011 Nettopp, er så deilig med variasjon uten å bytte ut hele måltidet! blir å kaste meg på grautvogna i morgen jeg da:)
Glynis Skrevet 20. september 2011 #8 Skrevet 20. september 2011 Jeg synes det er utrolig godt og det holder meg mett lengre enn noe annet jeg kan spise. Det er dessuten veldig godt med noe varmt om morgenen når det er kaldere årstider.
jenascia Skrevet 21. september 2011 Forfatter #9 Skrevet 21. september 2011 Ville bare meddele at jeg så på dr. Oz i dag, og det viser seg at havregrøt er en type mat som reduserer risikoen for eggstikkreft!! Dig in!
Gjest LillaGorilla Skrevet 21. september 2011 #10 Skrevet 21. september 2011 Det er praktisk, lettvint, billig, godt (med frukt/kanel på), metter lenge og gir stabilt blodsukker Trenger energi til travle dager og da er havregrøt en god start på dagen. Spesielt når jeg ikke kan snike meg vekk å spise en frukt. Blir nemlig sulten ganske ofte, men med havregrøt holder jeg ut litt lenger.
Tjuagutten Skrevet 21. september 2011 #11 Skrevet 21. september 2011 Det er enkelt og billig.. Pleier å blande det ut med cultura bare jeg... Uten å varme det opp
AnonymBruker Skrevet 21. september 2011 #12 Skrevet 21. september 2011 Lenge siden jeg har spist havregrøt nå, men spiste det nesten daglig i flere år. Synes det er godt, lettvint, billig og metter lenge, lenger enn frokostblanding eller brød. Havre er også sunt pga sunne fettsyrer og betaglukaner (selv om innholdet av mykotoksiner - soppgifter - kan være høyt, jeg har hørt landbruksrådgivere si at de aldri ville spist havregryn hver dag).
Gjest NozMonster Skrevet 21. september 2011 #13 Skrevet 21. september 2011 Det er enkelt og billig.. Pleier å blande det ut med cultura bare jeg... Uten å varme det opp trodde jeg var den eneste jeg jeg pleier å helle litt over, jaffal om den blir litt for tykk. et tips til dere grøt-spisere; la grøten småkoke i en halvtimes tid! jo lenger den koker, jo bedre blir den! jeg har min egen måte å lage den på, og de som smaker min, vender ikke tilbake det er utrolig hva en skje med sammalt hvetemel oppi også gjør 1
Dragonfly84 Skrevet 21. september 2011 #14 Skrevet 21. september 2011 Jeg spiser Quaker posjonspakninger med kanel som ikke er sunt i det hele tatt, men det er kjempegooooodt
AnonymBruker Skrevet 21. september 2011 #15 Skrevet 21. september 2011 Jeg spiser Quaker posjonspakninger med kanel som ikke er sunt i det hele tatt, men det er kjempegooooodt Hvorfor er ikke det sunt?
Athene Skrevet 21. september 2011 #16 Skrevet 21. september 2011 Fordi det ikke smaker noe som helst, og er det eneste jeg klarer å trykke ned om morgenen. Gidder ikke koke vann en gang. Lager en gjørme av havregryn og kald melk, uten smakstilsetninger..
Gjest *Maja* Skrevet 21. september 2011 #17 Skrevet 21. september 2011 Måtte stoppe å spise havregrøt jeg...som med risgrøt så klarer jeg ikke å spise det uten å DYNKE det med sukker og kanel Egentlig blir det sukker med havregryn når jeg spiser det Men veldig godt på kalde dager der jeg er fysen på noe godt
Smores Skrevet 21. september 2011 #18 Skrevet 21. september 2011 Jeg spiser kun havregryn og melk, kan ikke fordra havregrøt :gjeiper:
AnonymBruker Skrevet 22. september 2011 #19 Skrevet 22. september 2011 Jeg har nettopp begynt å spise havregrøt, dvs. grøtkonsistens fikser jeg ikke, så jeg blander alt sammen og varmer opp. Men jeg lurer på om jeg spiser for mye? 2 dl havregryn (ca 350 kalorier), 2 dl lettmelk, noen rosiner, noen nøtter, noen blåbær og noen bringebær. Kaneldryss og litt honning (ca 1 teskje) over.
AnonymBruker Skrevet 22. september 2011 #20 Skrevet 22. september 2011 For mye i forhold til hva? Jeg spiser lett like mye, men det er da en haug med tulleruske KG-brukere som spiser to knekkebrød og sier seg fornøyde. Det kommer uansett an på hva du spiser resten av dagen. Du kan spise 1000 kalorier til frokost om det er det som passer deg best.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå