Gjest Marregutt Skrevet 19. september 2011 #1 Skrevet 19. september 2011 Heisann! Laget meg Skomvær fiskesuppe i dag. Den er kjempegod, med litt tilsatt fisk. Men uansett, skulle gjenre ha den litt tykkere og en mer kremet smak/konsistens på den. Noen som har tips til hvordan jeg klarer dette?
anne20 Skrevet 19. september 2011 #2 Skrevet 19. september 2011 Hei! Bytt ut en liten del av vannet i suppen med litt matfløte, da vil den ble mer kremerte. Hilsen Anne.
Gjest Marregutt Skrevet 19. september 2011 #3 Skrevet 19. september 2011 Hei! Bytt ut en liten del av vannet i suppen med litt matfløte, da vil den ble mer kremerte. Hilsen Anne. åja, ikke verre enn som så? takk, du
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #4 Skrevet 19. september 2011 Creme fraiche må aldri undervurderes.
anne20 Skrevet 19. september 2011 #5 Skrevet 19. september 2011 åja, ikke verre enn som så? takk, du Ikke verre enn det nei. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå