AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #1 Skrevet 19. september 2011 Om man steker vanlig kjøttdeig også tørker det på tørkepapir, vil ikke litt av fettet som er i elimineres da? Fett smelter jo når det blir varmt eller?
baltazar Skrevet 19. september 2011 #2 Skrevet 19. september 2011 Kjøttdeig. kcal: 190 Fett: 13,2 ___________________ Karbonadedeig. Kcal: 104 Fett: 3
AnonymBruker Skrevet 19. september 2011 #3 Skrevet 19. september 2011 Joda, men tenkte ikke i forhold til hva jeg skulle spise. Bare begynte å tenke på det.
Wiggins Skrevet 19. september 2011 #4 Skrevet 19. september 2011 Om man steker vanlig kjøttdeig også tørker det på tørkepapir, vil ikke litt av fettet som er i elimineres da? Fett smelter jo når det blir varmt eller? Det er forskjell på fett. Smør og margaring smelter i stekepanna, men fettet i storfekjøtt smelter ikke ved vanlige steketemperaturer. Det du ser boble er stort sett vann med litegrann fett og kraft. Kjøttdeig er egentlig slakteravfall som ingen egentlig burde spise, det er bedre med karbonadedeig.
Gjest Coarvi Skrevet 19. september 2011 #5 Skrevet 19. september 2011 Det er forskjell på fett. Smør og margaring smelter i stekepanna, men fettet i storfekjøtt smelter ikke ved vanlige steketemperaturer. Det du ser boble er stort sett vann med litegrann fett og kraft. Kjøttdeig er egentlig slakteravfall som ingen egentlig burde spise, det er bedre med karbonadedeig. Hvorfor burde man ikke spise slakteravfall? Så lenge det ikke er for ofte er det jo ikke noe spesielt galt i det, og siden man uansett ikke burde få i seg for mye rødt kjøtt blir det jo begrenset med hvor mye kjøttdeig/karbonadedeig man bør ha i seg. At noe er "avfall" i forhold til mat synes jeg er tøvete, så lenge det ikke er direkte helseskadelig.
baltazar Skrevet 19. september 2011 #6 Skrevet 19. september 2011 Joda, men tenkte ikke i forhold til hva jeg skulle spise. Bare begynte å tenke på det. Ok, men selv om du lar kjøttet renne på et tørkepapir så er det fortsatt: kcal: 190 fett: 13,2
Zzyzx Skrevet 19. september 2011 #7 Skrevet 19. september 2011 Kjøttdeig er egentlig slakteravfall som ingen egentlig burde spise, det er bedre med karbonadedeig. Neh, for lite fett i karbonadedeig, smaker bare kjipt. Til TS: Stek kjøttdeigen i non stick-panne uten ekstra tilsatt fett, jegg det på tørkepapir og se hvor mye som egentlig forsvinner. Det er ikke allverdens.
matentusiasten Skrevet 19. september 2011 #8 Skrevet 19. september 2011 Det er forskjell på fett. Smør og margaring smelter i stekepanna, men fettet i storfekjøtt smelter ikke ved vanlige steketemperaturer. Det du ser boble er stort sett vann med litegrann fett og kraft. Kjøttdeig er egentlig slakteravfall som ingen egentlig burde spise, det er bedre med karbonadedeig. Jasså? Kok kjøttdeig i vann og se hva som har stivnet på toppen når vannet blir kaldt. Selvfølgelig vil en del av fettet smelte i panna
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå