Gå til innhold

Erstatte svenske oster i oppskrifter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker mest på Ädelost og Västerbottenost. Finnes det noen ok norske alternativer?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ädelost er egentlig smelteost med blåmuggost-smak, og det finner du på tube i ostedisken i vanlige butikker. På norsk heter den Edelost. :)

Västerbottenost har litt mer smak og tørrere konsistens enn Norvegia, men kanskje vellagret Jarlsberg kan funke? Evt. kan du forsøke med manchego, emmentaler eller lagret gouda, men disse må du til en ordentlig ostebutikk for å få tak i.

Skrevet

Tusen takk!

Er sjelden i tubeostavdelingen, så ikke sett den nevnte :)

Manchego høres ganske riktig ut synes jeg.

Hva med Gamle Ole e.l., blir det for mye smak?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...