Gjest fjosa Skrevet 13. september 2011 #1 Skrevet 13. september 2011 Tenker mest på Ädelost og Västerbottenost. Finnes det noen ok norske alternativer?
Honesty Skrevet 13. september 2011 #2 Skrevet 13. september 2011 Ädelost er egentlig smelteost med blåmuggost-smak, og det finner du på tube i ostedisken i vanlige butikker. På norsk heter den Edelost. Västerbottenost har litt mer smak og tørrere konsistens enn Norvegia, men kanskje vellagret Jarlsberg kan funke? Evt. kan du forsøke med manchego, emmentaler eller lagret gouda, men disse må du til en ordentlig ostebutikk for å få tak i.
Gjest fjosa Skrevet 13. september 2011 #3 Skrevet 13. september 2011 Tusen takk! Er sjelden i tubeostavdelingen, så ikke sett den nevnte Manchego høres ganske riktig ut synes jeg. Hva med Gamle Ole e.l., blir det for mye smak?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå