Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er snart jul dere! :danser:

Som vanlig skal jeg lage min fantastiske riskrem! Men... Selv om smaken er nydelig så har jeg en liten utfordring jeg aldri har fått til :sjenert: Jeg får den aldri luftig :tristbla:

Det er på så mange fine restauranter jeg har fått servert riskrem som smaker noe over ok, men som er luftig! Den er lett i konsistensen og er like luftig som kremen på en meget bra bløtkake.

Har noen noen tips å dele for å få til dette? En slik luftig konsistens sammen med min fantastiske smak må gi en vidunderlig riskrem :jepp:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

nå vet ikke jeg hvor mye pisket krem du har i riskremen din, men:

ikke pisk kremen inn i grøten, velt den forsiktig inn med en sleiv/slikkepott.

du kan og prøve med mer krem enn du har hatt før. Det hjelper også å la riskremen stå en dag, den blir mer luftig dag 2.

nå fikk jeg lyst på riskrem... NAM...

Skrevet (endret)

dobbelpost

Endret av Pooo

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...