Mubba Skrevet 4. september 2011 #2 Skrevet 4. september 2011 Bruker det i ALT jeg vil søte, gjerne sammen med sukrin siden det gir volum, mens steviaen gir intens sødme. Bruker stevia i smoothies, bakst, hjemmelaget godteri, sjokolade osv, osv. Å strø stevia over f.eks havregrøt eller frokostblandinger fungerer ikke så bra siden stevia er ekstremt søtt, men strør man et veldig tynnt lag så skal det gå. Koker du havregrøten eller blander steviaen inn i grøten så er det bare å bruke stevia
Fubelfal Skrevet 6. september 2011 #3 Skrevet 6. september 2011 Jeg bruker stevia til alt. Du kan selvfølgelig bruke det på havregrøt, men fordi det er såpass konsentrert må du strø på bare litt og så røre rundt i grøten. Det vil altså ikke gi et tykt(?), knasende eller karamellaktig lag som sukker. For den effekten elsker jeg å bruke F.O.S. Inulin eller SlimSweet som er er utvunnet fra frukten Lo Han.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå