Cajsa Skrevet 27. november 2003 #1 Skrevet 27. november 2003 Synes det er fryktelig vanskelig å bestemme oss for hva vi vil servere! Skal dere ha tre-retters eller..? Og hva?
Gjest Madley Skrevet 27. november 2003 #2 Skrevet 27. november 2003 Forrett: Hjemmelaget blomkålsuppe Hovedrett: kald laks med agurksalat Dessert: is med varme bjørnebær Ikke så veldig fancy, men alt kan lages til på forhånd og vi kan lage det selv! Og om det er lite fancy, så er det iallefall veldig godt :D
Isiselin Skrevet 27. november 2003 #3 Skrevet 27. november 2003 Forrett: Melon og skinke Middag: Svinestek med rødkål og surkål (Yndlingsretten min! Namme!) Dessert: Antageligvis karamellpudding, men vi har etterhvert begynt å helle mer mot jordbær Heller ikke så fryktelig fancy, men billig og veldig, veldig godt! Yndlingsmaten min sier aldri nei takk til, i allefall ikke i mitt eget bryllup! :-)
ringblomst Skrevet 27. november 2003 #4 Skrevet 27. november 2003 Vi skal ha noe "ingen" andre skal ha og det er buffet med 10 forskjellige asiatiske retter. Hvis vi skulle ha valgt tradisjonelt hadde det nok blitt en tre-retters med fisk som hovedrett, hvis jeg skulle få bestemme.
Brudulja Skrevet 27. november 2003 #5 Skrevet 27. november 2003 Tror det blir: Forrett: Meloncocktail med spekeskinke og rømme Hovedrett: Okse indrefilet Dessert: Appelsin og pasjonfruktparfait
jea Skrevet 27. november 2003 #6 Skrevet 27. november 2003 Vi skal ha 3 retters..Men hva er usikkert..Tror jeg vil å skinke jeg noe enkelt..Siden jeg er så kresen i matveien Men tror vi skal servere hovedrett 2 ganger.. Blir nok melon og skinke til forett ..? Må høre med kokken.. Og så vil jeg ha is til dessær :D
April Skrevet 28. november 2003 #7 Skrevet 28. november 2003 Det er ikke helt bestemt, men sånn ser det i allefall ut nå: Forrett: Soppterte Hovedrett: Hjortefilè Dessert: Multepairfait Vet ikke helt hva slags tilbehør vi skal ha til ennå..
Snorkie Skrevet 28. november 2003 #8 Skrevet 28. november 2003 Det eneste som har vært bestemt hele tiden er at vi skal ha hjortefilet til hovedrett (mannen som har bestemt). Vi har vurdert italiensk is til dessert og kanskje noe med freset pastrami til forrett (er ikke så veldig glad i skalldyr av forskjellige slag ), men det er ikke avklart enda....
Augustbrud02 Skrevet 28. november 2003 #9 Skrevet 28. november 2003 Vi spiste følgende Forrett: Hjemmelaget blomkålsuppe Hovedrett: Reinsdyrsteik med viltsaus, broccoli, babygulerøtter og rosenkål (servert 2 ganger) Dessert: Hjemmelaget ostekake med friste ripsklaser
9na Skrevet 28. november 2003 #10 Skrevet 28. november 2003 Jeg aner ikke hva vi skal spise ennå! Vi har avtalt med stedet vi skal ha bryllupet på at vi skal ha møte med dem og bestemme menyen i løpet av mai. Men det blir nok tre eller fire retters middag.
Gjest Engel, ikke pålogget Skrevet 28. november 2003 #11 Skrevet 28. november 2003 3- retters, men vet ikke helt hva... Krise, vi har bare 3 mnd igjen til å bestemme oss på!!! :o Nei, seriøst: Har lyst på lammefilet til hovedrett, men syns det er vanskeli å velge forrett og dessert. Vi har fått menyforslag fra kokken, men som han sa: "Vi lager alt!" Så vi kan velge veldig fritt, derfor er det enda mer vanskelig å bestemme seg... :o Ikke at vi har tenkt så hardt ennå, vi har da god tid på det.
frosken Skrevet 28. november 2003 #12 Skrevet 28. november 2003 Engel, snakk med kokken om hva du ønsker så er jeg sikker på at han legger opp en flott meny for dere. Det gjorde kokken vår. Vi kom med at vi kunne ha lyst på sjokoladefondante eller crème brulée til dessert og et eller annet med fisk eller skalldyr i minst en av de to andre rettene. Så ga vi han en max pris vi var villige til å betale pr kuvert og fikk flere kjempeflotte menyforslag. Så nå må vi bare klare å bestemme oss.
Pusekatt Skrevet 28. november 2003 #13 Skrevet 28. november 2003 Koldtbord! Kjempegrei løsning, for da finner alle noe de liker (og tåler)
nessi Skrevet 28. november 2003 #14 Skrevet 28. november 2003 Vi skal ha spekemat. Måtte da noe "billig" for å ha råd til å be inn både famile og venner på middag.
14062003 Skrevet 28. november 2003 #15 Skrevet 28. november 2003 Her er menyen vår: Velkomst: Kanapéer. Codorniú Brut og Mozell. Forrett: Parmaskinke m/melon, krydret rømme og melbatoast. Blanc Pescador. Hovedrett: Andebryst med kremet potetpuré, grønnsaker, rødvinskokt eple og appelsinkarrisaus. Leverano. Dessert: Cognac- og kanel- isparfait med lune bjørnebær. Samos Doux.
zmurfette Skrevet 28. november 2003 #16 Skrevet 28. november 2003 Buffet til middag og desertbord med myyye sjokolademousse og kanskje litt annet også til dessert.
Gjest MrsL Skrevet 30. november 2003 #17 Skrevet 30. november 2003 Det blir treretters, men vet ikke helt hva enda........bortsett fra at det ikke blir noe med fisk iallefall
Snurre Skrevet 30. november 2003 #18 Skrevet 30. november 2003 Vi skal ha følgende å spise: forrett: Laksepate, frisk urtesalat og skalldyrrøre Hovedrett: Reinsdyrstek med rosenkål, friske grønnsaker og fløtesaus Hvilerett: Franske assorterte oster Dessert: Karamellkurv med tre slag is, frisk frukt og fruktsaus. Gjestene får først fingermat, når de ankommer lokalet slik at det ikke blir så "tungt" å vente på middagen (ca 1 1/2 time) :D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå