AnonymBruker Skrevet 29. august 2011 #1 Skrevet 29. august 2011 Hei! Sluttet på lavkalori for ca to uker siden. Prøver nå å spise normal, sunn kost. I diettperioden holdt jeg meg unna all slags brødmat, spiste kun knekkebrød. Nå som jeg spiser mer normalt, blir det naturlig mer brødprodukter i kosten. Når jeg leser på næringsinnhold i f.eks brød, pølse - og hamburgerbrød samt lefser er det et (i mine øyne) høyt kaloriinnhold. Blir nesten litt oppgitt, da jeg er en brødperson og er veldig glad i brødmat. Spørsmålet er da om det er usunt med slik mat? Velger dog grove brødprodukter, f.eks skal jeg ha magre pølser med fiberrike pølsebrød i morgen. Har så langt holdt meg på en stabil vekt, men så har jeg vært veldig diskré med brødmat, pga kaloriene. Selv om jeg er ferdig med lavkalori, henger det fortsatt i, og jeg teller kcal i hodet. Blir litt paff når det nærmer seg 400 kcal bare i brødmat. Håper noen kan gi meg noen råd
AnonymBruker Skrevet 29. august 2011 #2 Skrevet 29. august 2011 Sleng dette på panna eller vaffeljern! 2 egg 2 ss havregryn litt havrekli 1 ts fiberhusk 1 ts bakepulver 1/2 ts splenda
AnonymBruker Skrevet 30. august 2011 #3 Skrevet 30. august 2011 Takk Men kan ikke alltid bake :gjeiper: Så for det meste blir maten kjøpt ferdig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå