Gå til innhold

Kvinnegruppen Ottar.


*Kaisa*

Anbefalte innlegg

Jeg synes virkelig at denne gruppen ødelegger mer for kvinnekampen enn den gagner den :evil: . Har problemer med å ta de seriøst. I bunn og grunn så har er synspunktene greie nok, men måten det blir gjort på.... :o Det blir litt ekstremt for min del. :enig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Helt enig

Det eneste jeg kan se at de oppnår er at de mister respekt fra de som faktisk kunne hjelpe saken deres.

Tanken er god men fremgangsmåten helt feil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Temaet burde nok ha vært et annet sted ja.. :oops: Tenkte egentlig mest på den siste kampanjen deres om horekunder når jeg startet, men, men.... :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det vil alltid være ytterkanter i syn når det gjelder ALLE saker, slik er det bare. Skulle jeg si at FRP ødelegger for all politikk? Eller at islam ødelegger religion? Jeg respekterer ikke Ottar, men ser at de driver bevisst en markedsføring som kan skalde mer enn hjelpe. Men jeg tenker at det er deres problem. Hvis dette skaper motstand mot feminismen generellt, da mister jeg troen på menneske. :( ....eller, blir det en selvmotsigelsè? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er veldig mange som tror at feminisme er de greiene de Ottar-kjerringene driver med.. Og slenger på at de bare går rundt og finner ting å hate menn for, fordi de ikke får seg noe, alle feminister er feite og stygge med voldsomme pelsmengder på legger, lår, armhuler, overleppe osv... ødelegger ganske mye ja. Jeg synes også de tar kun tak i ekstremsaker, som at de demonstrerer foran en gogo-bar eller strippebule. Imot alt av pornografi. Kvinnekroppen skal absolutt aldri objektifiseres. De driter i om hun som eier kroppen har lyst til å jobbe som stripper f.eks. Stort sett alt de engasjerer seg i blir helt feil vinkling for meg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De av dere som synes det er helt greit å sette menn i fengsel fordi kjerringa dem møtte var hore, rekker opp hånda!

Dere kan ikke alvorlig mene at det er budskapet det er noe galt med, mens innholdet er riktig??? Hvis det derimot er sant...at dere kvinner helst skulle straffe menn pga deres egen horeri, jaja... kampen er tapt, det er ihvertfall helt sikkert.

Dessverre vet dere alt for lite om emnet...og dessverre er det også fordi at ansvaret delvis er pålagt offentligheten.... DERE vil ikke se virkeligheten slik den VIRKELIG er...jeg kunne gitt dere linker som beviser hvem som er de svake, og hvem som er de sterke i denne kjønnskampen... Hvem tror dere lager regler? Horene eller kundene???

Linken er fjernet i henhold til reglene, Marianne, Moderator

Bedøm selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis kriminalisering av horekunder hadde forbedret horers kår, så hadde jeg vært helt for det. Det er jeg imidlertid ikke overbevist om, og holder med det forslaget som gjør horers hverdag bedre. Jeg tror ikke horekunder trenger spesiell beskyttelse waco, det er slett ikke deres vel jeg har i tankene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gidder ikke sette igang noe tankevirksomhet om hvorfor enkelte menn blir kunder da?

Neinei..det jeg sa, dere innsnevrer verden til å kun angå dere selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får helt fnatt av de damene der......synes de gjør mye helt feil! man blir jo irritert istedet for engasjert spør du meg!!!

Charmina :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lurer på hva dere baserer uttalelsene deres på ang. Ottar? Har dere kjennskap til organisasjonen eller bare mediebildet som er skapt? Ottar har ekstreme synspunkt i kjønnskampen, og jeg må innrømme at jeg ofte er uenig både i deres synspunkter og metoder. Men jeg synes det er godt å ha dem, for de stiller kritiske spørsmål til det etablerte synet og de tør å være upopulære. Jeg vet også at de har mange gode tiltak både ovenfor prostituerte og ovenfor kvinner i den 3. verden.

Når det kommer til navnet, er det etternavnet på en feminist (fra Bergen? Husker ikke helt), altså ikke fornavnet "Ottar".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det kommer til navnet, er det etternavnet på en feminist (fra Bergen? Husker ikke helt), altså ikke fornavnet "Ottar".

De har navn etter pioneren Elise Ottesen Jensen, kalt Ottar. I forrige århundre arbeidet hun for retten til prevensjon og abort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest ikke innlogget Sissi

Jeg syns også at en gruppe som Ottar har livets rett. En del av det de kommer med i media/blir hengt ut for i media kan nok være ekstremt, men det er faktisk nyttig med noen som setter ting på spissen.

Det er åpenbart så mye kunnskapsløshet ute å går (noe man ikke minst ser på en del innlegg på denne siden) bl.a. om feminisme/kvinners kår/historien etc. at det er BRA noen setter ting på dagsorden og kanskje røsker litt opp i alt hva man "tror".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns faktisk ikke det er noe bra med Ottar og deres framgangsmåter. Måten de røsker opp og sier i fra er ofte idiotiske, lite gjennomtenkt og kun basert på deres oppfatning av verden.

Jeg ser på meg selv som svært feministisk, sikkert omtrent militant til tider, men jeg greier ikke se på en organisasjon som mener at homsesex er kvinnediskriminerende som videre seriøs.

Jeg syns de gjør mer skade enn godt, fordi på grunn av dem får mange ett vrengebilde av hva feminisme egentlig er. Samt at jeg syns de rett og slett er helt på viddene i mange av fanesakene sine. De gidder ikke høre hva folk som jobber for prostituerte og deres rettigheter mener, de danner seg en oppfatning basert på kun seg selv, og gidder ikke høre på argumenter fra folk som kan mer om emnet enn dem selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest sexysadie

Har dere vært inne på OTTARS hjemmesider og lest hva de står for siden dere er så bastant?

Jeg har sans for den ytterligående feminismen; da jeg bodde i Danmark så var jeg medlem av en kvinnelosje kallt Vagina Denata. Vi brukte å oppsøke krisesentre, få ut av damerne som hadde søkt tilflukt der adressene til de fyrene som hadde terrorisert dem og avla så disse mennene en lille kveldsvisitt med balltre og kniv.

Angrer ingenting; gjør d gjern igjen. :kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...