Gå til innhold

Flesk og duppe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har jeg lyst på i dag.

Noen som har en brukanes oppskrift på det, slik at det faktisk smaker noe også ?

Blei ikke så imponert forrige gang jeg prøvde meg på det.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Stekt flesk med duppe eller full pakke med raspeball, saltkjøtt og duppe?

Skrevet

Duppe

• 100 gr Smør

• 2 dl Melk

• 3 ss sukker

• ca100g sæterrømme

• 100 gr brunost (G35)

Bland smør, melk, rømme, brunost og sukker og kok det til det er en jevn saus. Er fargen for lys, hjelper det med et par dråper sukkerkulør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...