Chantique Skrevet 26. november 2003 #1 Skrevet 26. november 2003 Har jeg lyst på i dag. Noen som har en brukanes oppskrift på det, slik at det faktisk smaker noe også ? Blei ikke så imponert forrige gang jeg prøvde meg på det.
Gjest gjest1 Skrevet 26. november 2003 #2 Skrevet 26. november 2003 Stekt flesk med duppe eller full pakke med raspeball, saltkjøtt og duppe?
Gjest gjest1 Skrevet 26. november 2003 #4 Skrevet 26. november 2003 Duppe • 100 gr Smør • 2 dl Melk • 3 ss sukker • ca100g sæterrømme • 100 gr brunost (G35) Bland smør, melk, rømme, brunost og sukker og kok det til det er en jevn saus. Er fargen for lys, hjelper det med et par dråper sukkerkulør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå