vrimmel Skrevet 25. november 2003 #1 Skrevet 25. november 2003 Hvordan lage sånn kritthvit melisglasur som man kan tegne på kaker med som samtidig blir hard og fin når den tørker - og renner ikke osv.? Nå har jeg laget glasur av melis og vann så mange ganger som blir helt mislykket, at nå trenger jeg virkelig noen gode tips
Gjest Tex Skrevet 25. november 2003 #2 Skrevet 25. november 2003 Forsøk denne oppskriften her: Royal icing 1 eggehvite 1/4 ts sitronsaft (sånn gul "te-flaske") ca 4 dl melis Visp eggehviten til den er lett og luftig, tilsett sitronsaft. Sikt melisen gradvis i til icingen er fast, dvs at den ikke siger sammen når du stopper mikseren. En måte å teste det på er å ta litt icing mellom tommel og pekefinger, og dra fingrene fra hverandre. Icingen skal lage topper som ikke siger på fingrene. Lykke til :blunke: Klem Tex
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå