Gå til innhold

Melisglasur?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan lage sånn kritthvit melisglasur som man kan tegne på kaker med som samtidig blir hard og fin når den tørker - og renner ikke osv.? Nå har jeg laget glasur av melis og vann så mange ganger som blir helt mislykket, at nå trenger jeg virkelig noen gode tips :wink:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Forsøk denne oppskriften her:

Royal icing

1 eggehvite

1/4 ts sitronsaft (sånn gul "te-flaske")

ca 4 dl melis

Visp eggehviten til den er lett og luftig, tilsett sitronsaft.

Sikt melisen gradvis i til icingen er fast, dvs at den ikke siger sammen når du stopper mikseren. En måte å teste det på er å ta litt icing mellom tommel og pekefinger, og dra fingrene fra hverandre. Icingen skal lage topper som ikke siger på fingrene.

Lykke til :blunke:

Klem Tex

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...