AnonymBruker Skrevet 13. august 2011 #1 Skrevet 13. august 2011 Aspartam, stevia og sukrin har det felles at ingen av dem påvirker blodsukkeret, men likevel har aspartam fått rykte på seg for å skape bukfedme. Hvordan kan det ha seg at stevia og sukrin ikke har samme påståtte effekt?
Sofie_22 Skrevet 13. august 2011 #2 Skrevet 13. august 2011 (endret) Fordi både stevia og sukrin er naturlig, i motsetning til søtstoffer som for eksempel aspartam og splenda. Endret 13. august 2011 av Sofie_22
Mathiesen Skrevet 16. august 2011 #3 Skrevet 16. august 2011 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2892765/
AnonymBruker Skrevet 16. august 2011 #4 Skrevet 16. august 2011 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2892765/ Kan du ta en kort oppsummering på norsk? Jeg har ikke hode til å lese vitenskaplige artikler på engelsk akkurat nå...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå