chimp Skrevet 24. november 2003 #2 Skrevet 24. november 2003 Nei, det vanligste er litt smeltet smør, gjerne tilsatt dill, persille el gressløk eller en blanding! Også passer det godt m revne gulrøtter og appelsinbiter til. Press litt av appelsinene over gulrøttene....blir veldig frisk, god og enkel råkostsalat på den måten.
Gjest gjest1 Skrevet 24. november 2003 #3 Skrevet 24. november 2003 Tror det varierer litt. Det er jo saus i gratengen. Vi bruker litt smeltet smør med hakkete urter til potetene, og da jeg var liten hadde jag alltid ketchup til.
Gjest Primula Skrevet 24. november 2003 #4 Skrevet 24. november 2003 Smelte smør er obligatorisk. Eller som min far sier: " det går itj an å eta feskgrateng utn smelta smør!
Gjest Tex Skrevet 24. november 2003 #5 Skrevet 24. november 2003 Vi bruker saus til, men jeg er av dem som skal ha saus på alt da.....
Gjest Anonymous Skrevet 24. november 2003 #7 Skrevet 24. november 2003 Her i huset spiser vi fiskegrateng med smeltet smør blandet med hakket, kokt egg og gressløk. (Ja, det høres rart ut, men det er kjempegodt!)
Gjest care Skrevet 24. november 2003 #8 Skrevet 24. november 2003 Både og, det bruker til det som passer :blunke:
Chantique Skrevet 24. november 2003 #9 Skrevet 24. november 2003 Bruker ikke det jeg nei, bare smelta smør
Grooo Skrevet 24. november 2003 #10 Skrevet 24. november 2003 Her bruker vi bare smeltet smør. Uten tilsettniger av noe slag...
Lenemor Skrevet 24. november 2003 #11 Skrevet 24. november 2003 Her i huset spiser vi fiskegrateng med smeltet smør blandet med hakket' date=' kokt egg og gressløk. (Ja, det høres rart ut, men det er kjempegodt!)[/quote'] :enig_animasjon: Namnam
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå