Gjest Anonymous Skrevet 24. november 2003 #1 Skrevet 24. november 2003 Lurte på om jeg skulle lage en stor posjon med skoleboller/skolebrød, men... går det an å fryse dem ned? Og i så fall; er de like gode når de er opptint igjen? Setter stor pris på alle tilbakemeldinger. :D
Gjest Poirot Skrevet 24. november 2003 #2 Skrevet 24. november 2003 Ja, de kan fryses. Bør varmes litt i ovn etter nedfrysing, men kan også spises 2as is".
Gjest Anonymous Skrevet 24. november 2003 #3 Skrevet 24. november 2003 Tusen takk for RASKT svar :D Da skal jeg bake i dag! :D
Gjest Poirot Skrevet 24. november 2003 #4 Skrevet 24. november 2003 Tusen takk for RASKT svar :D Da skal jeg bake i dag! :D Ihvertfall pleide mamma alltid å fryse ned, og jeg likte å spise de etterpå... Er ingen stor baker selv.
*Shira* Skrevet 24. november 2003 #5 Skrevet 24. november 2003 Jeg pleier å "tine"/varme opp igjen kanel i svingene og skoleboller på defrost prog. på micro'en. Da blir de som nybakte. Lag masse melis og gni bollene i kokos(skolebollene). Nami. Har du ikke micro, er det sikkert lurt å tine bollene litt før de settes i ovnen. Ikke for sterk varme. Lykke til! PS! Litt småsur nå, fikk så JÆVLA lyst på boller!!!!! :D
Gjest Poirot Skrevet 24. november 2003 #6 Skrevet 24. november 2003 Ja, det er viktig, som PG sier; ikke frys bollene med melis på, ta det på når de skal serveres!
Gjest Tex Skrevet 24. november 2003 #7 Skrevet 24. november 2003 Hvis du har ovn m varmluft kan du sette dem inn der, 7 - 8 min på rundt 50 - 70 grader..... DA blir dem som nystekte da....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå