Gå til innhold

Rislapper (ikke grøtrester, men ris)


Anbefalte innlegg

Noen som har oppskrift på rislapper??

Jeg googler og finner bare oppskrifter med rester av grøt. Jeg har spis rislapper som er laget av rester av ris (middagsris), og tenkte å lage det til kveldskos.

Noen som vet om en oppskrift?

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/580497-rislapper-ikke-gr%C3%B8trester-men-ris/
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Noen som har oppskrift på rislapper??

Jeg googler og finner bare oppskrifter med rester av grøt. Jeg har spis rislapper som er laget av rester av ris (middagsris), og tenkte å lage det til kveldskos.

Noen som vet om en oppskrift?

Tror det er du som roter nå. Rislapper lages av kald risgrøt. Hvis ikke må du lage en tykk pannekakerøre og ha ris oppi men det smaker IKKE godt.

Tror det er du som roter nå. Rislapper lages av kald risgrøt. Hvis ikke må du lage en tykk pannekakerøre og ha ris oppi men det smaker IKKE godt.

Neida, familien til exen hadde en boks i kjøleskapet hvor de samlet opp risrester fra middag, og lagde lapper når boksen var full...

Kanskje jeg kan lage vanlige lapper og putte i risen?

AnonymBruker

Neida, familien til exen hadde en boks i kjøleskapet hvor de samlet opp risrester fra middag, og lagde lapper når boksen var full...

Kanskje jeg kan lage vanlige lapper og putte i risen?

Bare et apropos: ris bør ikke lagres lenge før den spises, har hørt innen 24 timer selv når den er oppbevart i kjøleskap. (fryst tilstand er vel greit..) http://www.kk.no/862336/sett-kokt-ris-kjoleskapet-straks

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...