Gulphild Skrevet 19. juli 2011 #1 Skrevet 19. juli 2011 De siste par ukene har jeg laget litt vel mange lapper. :gjeiper: Jeg har testet ut kefirmelk og kulturmelk! I dag prøvde jeg ut kefirmelk, og jeg må si at jeg foretrekker kefirmelk fremfor kulturmelk! Hva med dere andre? Smaker dere forskjell?
Gjest Kathpus Skrevet 19. juli 2011 #2 Skrevet 19. juli 2011 Jeg har aldri smakt kefir annet enn i glass, og det er det verste jeg har smakt, og lukten er forferdelig. Det kan jo godt hende kefir smaker noe annet i denne sammenhengen.
Gulphild Skrevet 19. juli 2011 Forfatter #3 Skrevet 19. juli 2011 (endret) Ser nå at jeg var litt lite presis i startinnlegget. Det jeg lurte på er om hva som foretrekkes av kefirmelk eller kulturmelk i lapperøren. :gjeiper: Endret 19. juli 2011 av Gulphild
Gjest Kathpus Skrevet 19. juli 2011 #5 Skrevet 19. juli 2011 OK? Beklager.. Litt unødvendig, men ville si min mening om kefir.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå