Gjest Vega Skrevet 19. november 2003 #1 Del Skrevet 19. november 2003 Hjelp, jeg har abstinenser, må ha det, bare må ha det - og innrømmer med det samme at jeg de siste åra har brukt slike ferdige melblandinger som fås kjøpt, har til og med klart å kaste vekk deler av oppskriftsamlingen helt i fra ungdomskolen, så jeg er i beit... Skal ikke bake en stor porsjon, ca 20-40 stk. med rosiner. Tenkte bare blande sammen, sette til heving og se hva det blir, men tar ikke sjansen på at de blir for søte eller steinharde. Noen som har oppskrifta i hodet? Framgangsmåten kan jeg, trolig, men si om jeg må smuldre smøret eller smelte det... Forresten, det var ikke en oppskrift på bolledeig på Magasinet... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bluebird Skrevet 19. november 2003 #2 Del Skrevet 19. november 2003 Sjekk denne linken: http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php?t=54742 Vigfa sin kjempegode oppskrift. Tenkte akkurat at jeg skulle gå inn der og skryte av oppskriften. Ja, jeg laget sånne boller i går. De ble kjempegode! :D Til og med katten ble fornøyd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vega Skrevet 20. november 2003 #3 Del Skrevet 20. november 2003 Takk. :D Jeg rakk å finne en heimkunnskapsoppskrift da jeg søkte på nettet, og hadde laget deigen før jeg oppdaget denne. Jeg laget boller etter skolekjøkkenoppskriften, men synes de ble så ... vel. (sikkert min feil.) Skal lagre denne, siden den er utprøvd og godkjent. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Fomle Skrevet 20. november 2003 #4 Del Skrevet 20. november 2003 Siden vi snakker om hveteboller - hvor er det blitt av hvetebollehverdagene dine Vega??? Savner dine betraktninger! Og smugrøykingen.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 21. november 2003 #5 Del Skrevet 21. november 2003 Noen som har forsøkt å lage hvetedeig med anisfrø i? Samme deig som hveteboller, men du blander en pakke med anisfrø sammen med melet. La kringler, og stek på samme måte. Serveres varme med smør, eventuellt syltetøy eller gul / brun ost. Smaker fortreffelig!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå