Gå til innhold

tips til konfekt etc


cappocino

Anbefalte innlegg

Trenger noen tips til hvor få tak i eller lage selv, drops, sjokoladekuler, marengs, parsipanting.

HAr lest litt på nettet men det er så mye rart..

Dette skal legges i små gjennomsiktige poser på plassene itl bryllupsgjestene våre.

godisene skal være i grått / hvitt eller blått...

Noen som har forslag ideer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Hei!

Kjøp ferdiglaget marsipen. Kna en bit og littsett cognac eller whiskey. Siden det gjør marsipanen bløt må du også tilsette melis. Smak deg til. Deretter triller du ut små kuler du dutter i smeltet sjokolade. Hvit eller mørk. Bare husk å smelte sjokoladen i vannbad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...