BlaBla Skrevet 19. november 2003 #1 Skrevet 19. november 2003 Flamberte varme bjørnebær og vaniljeis. Er det noen som har fremgangsmåte på dette?
Gjest gjest1 Skrevet 19. november 2003 #3 Skrevet 19. november 2003 Jeg bruker å varme bjørnebærene forsiktig i en panne med litt melis. Rett før servering heller jeg over litt cognac og tenner på(gjør det gjerne ved bordet, det ser litt fancy ut ) Har selvsagt lagt bærene på et serveringsfat som tåler varme. Da her jeg lagt opp kuler av vaniljeis på plettene først i lag med noen blader sitronmelisse eller mynte, og lar hver gjest forsyne seg av de flamberte bærene.
Gjest Poirot Skrevet 19. november 2003 #4 Skrevet 19. november 2003 NAM! Husk å kjøpe litt luksusvaniljeis, ikke sånn vanlig i hvit isboks. Pleier å kjøpe bjørnebær på oks og varme de i kjele.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå