Gjest sunshine-t Skrevet 18. november 2003 #1 Del Skrevet 18. november 2003 Tenkte jeg skulle lage en kjempeporsjon i dag, men ble litt usikker på om det går an å fryse de etter de er laget? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest India Gyllenhaal Skrevet 18. november 2003 #2 Del Skrevet 18. november 2003 Det går an, men smaken blir dessverre ikke den samme etter optining. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 18. november 2003 #3 Del Skrevet 18. november 2003 Ja det går fint. Syns de blir som nybakte hvis du varmer dem litt i microen før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sunshine-t Skrevet 18. november 2003 #4 Del Skrevet 18. november 2003 Takk jenter!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Primula Skrevet 18. november 2003 #5 Del Skrevet 18. november 2003 Det går fint an å fryse dem, men da uten sukker. Når du så skal spise dem varmer du dem i mikroen og ruller dem i sukker. Blir nesten som nylaget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sunshine-t Skrevet 19. november 2003 #6 Del Skrevet 19. november 2003 jeg visste jo ikke hvor lenge de skulle ligge i smulten, så de ble litt brune denne gangen og jeg fikk ikke melisen til å sitte fast. så neste gang skal jeg bruke sukker jaffal! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå