Gå til innhold

2. og 3. dagsmiddag ?


Anbefalte innlegg

Gjest Hilde K S
Skrevet

Vi prøver å skaffe oss våre egne tradisjoner, men vi grøvler litt med middagene på 2. og 3. juledag.

Hva spiser dere da ?

Videoannonse
Annonse
Gjest Engel, ikke pålogget
Skrevet

I min familie er det juleselskap med servering av rømmegrøt 2. juledag. 3. juledag er det gjerne rester fra 1. juledag eller noe annet godt, som lammestek eller pinnekjøtt.

Skrevet

Vi har coldtbord brunch på 2. juledag.

Skrevet

Vi har hatt fast skinkestek 1. juledag, som vi har spist hos mine foreldre (vi har sovet der fra juleaften)

I år blir det litt annerledes, for vi skal feire jul her, og mine foreldre reiser hjem før middag 1. dag.

Resten aner jeg faktisk ikke....

Skrevet

1. juledag: Ovnsstekt laks eller ørret

2. juledag: Lammestek

3. juledag: Stekt kveite eller hjemmelagede fiskeboller

Skrevet

Har ikke noe fast vi.

Dersom vi har middagsgjester 2. eller 3. dag, pleier jeg å lage noe med kalkun eller kylling, for å få et avbrekk fra ribba.

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg synes det er veldig godt med et avbrekk fra julematen, men så er det noen som må ha julemat hver dag. Synes da det er en grei løsning med en buffet med litt av hvert. Da kan en tilpasse litt til gjester eller barn.

I tillegg til varme og kalde julematrester kan du da lage en pai eller to, pizza (hvis det er unger som gjerne vil ha noe sånt) ostehorn, f.eks., eller noe i den duren, ost og kjeks, tja mye forskjellig.

Skrevet

Brunch 1 dag

Reinsdyrstek 2 dag

Ingen fast mat 3 dag

Skrevet

Julaften: Ribbe

1. dag: Laks eller ørret med gamle tanter

2. dag: Brunch med alle naboene, som også blir til kaffe. Middag er rester etter julaften.

3. dag: Steik av noe slag, feks elg. Ingen middagsgjester.

Brunch er en god tradisjon - er det noe for deg?

Gjest gurimalla
Skrevet

Juleaften: Ribbe

1. Juledag: Stor julefrokost + rester

2. Juledag: Lutefisk

3. Juledag: Ingen fast meny

Gjest Dalwhinnie
Skrevet

Jeg har ingen fisketradisjoner hva julemat angår, og jeg blir fort lei av tung kjøttmat, så enten en av juledagene eller i romjule bruker jeg å lage bacalao. Den er sterk, fisk og helt andre ingredienser enn i resten av julematen.

Gjest Hilde K S
Skrevet

Her var mange gode tips ! Tusen takk jenter !

*Går i planleggingsboksen*

Gjest Dolphina
Skrevet

Juleaften: Ribbe

1.dag: Kalkun m/mors familie

2. dag: Kalkun evt. annet m/fars familie

3. dag: Helst noe anna enn julemat... pizza eller noe!

Skrevet

Ribbe på julaften

1. juledag: kalkul hos svigers i år (tidligere har vi ofte hatt kokt kveite)

2. juledag: brunch med masse godt pålegg o.l. - sammen med en vennefamilie

3. juledag: lammelår med mine foreldre

Har ikke helt faste tradisjoner for 2. og 3. juledag

Skrevet

Julaften: Pinnekjøtt

1. juledag: Laaaaang og sen frokost som egentlig varer hele dagen

2. juledag: Svineribbe

3. juledag: Kveite. Deilig etter all den tunge julematen!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...