Gjest Malena Skrevet 17. november 2003 #2 Skrevet 17. november 2003 Jeg har en bestemt slakter i byen hvor jeg kjøper både pinnekjøtt og pølser - her må jeg bare gå hver jul. Til pinnekjøttet serverer jeg: Pølsene fra denne slakteren (trekkes i pinnekjøtt-kraften) Kålrotstappe Kokte poteter Smeltet smør Pinnekjøttet koker jeg på rist av pinner og griller kjapt i ovnen før servering.
Gjest Madam Felle Skrevet 17. november 2003 #3 Skrevet 17. november 2003 Kålrotstappe, poteter og kraften fra pinnekjøttet
Maxine Grey Skrevet 17. november 2003 #4 Skrevet 17. november 2003 Kokt potet, gulrot og kålrot (ikke mos!) Dessuten hører det til noe som kalles for svinemår (morr), som er en pølse laget av grovkvernet svinekjøtt, spesialfraktet fra Møre. Gubben får dessuten medisterpølser og surkål som en ekstra rett.
chimp Skrevet 17. november 2003 #5 Skrevet 17. november 2003 Mandelpoteter, kålrabistappe (hjemmelaget), vossakorv som grilles sammen m pinnekjøttet noen minutter før servering, grov sennep, flatbrød, kokekraft, øl og akevitt
Gjest Zalomine Skrevet 17. november 2003 #6 Skrevet 17. november 2003 Personlig spiser jeg bare kjøttet og potetene egentlig, men bordet har masser av ting. svinemør (mår, morr, stav det som du vil, dette er i alle fall en selvfølge på sunnmøre) og kålrotstappe, som inneholder noe av ribbefettet (selvsagt hjemmelaget) og surkål. Ja, rødbeter også innbiller jeg meg, men mulig det er en annen dag. Husker ikke jeg. JEG serverer ikke pinnekjøtt, jeg bare spiser det. Reiser hjem til jul (annenhver jul til sambos familie da, i år er det min tur!) enda, så jeg har aldri servert julemat.
bluebird Skrevet 17. november 2003 #7 Skrevet 17. november 2003 Mamma serverer kålrabistappe, poteter og smeltet smør. Multekrem til dessert.
Væren Skrevet 17. november 2003 #8 Skrevet 17. november 2003 Poteter og kålrabistappe, evt også kraften av pinnekjøttet for dem som vil ha!
Theolina Skrevet 17. november 2003 #9 Skrevet 17. november 2003 Både på julaften og nyttårsaften har vi både pinnekjøtt og svineribbe. Til det har vi julemår(svinemår), poteter, pinnefett, kålrabistappe, surkål og rødkål. Tror ikke jeg har glemt noe da? ps. Mamma lager verdens beste :blunke:
Gjest Starya Skrevet 17. november 2003 #10 Skrevet 17. november 2003 Tilbehør er poteter, kålrabistappe og smelta smør.
Gjest Diddl Skrevet 17. november 2003 #11 Skrevet 17. november 2003 Når mamma lager pinnekjøtt er det poteter, hjemmelaget kålrabistappe og ribbefett (for de som liker det...) Namnaam!
Tjorven Skrevet 18. november 2003 #12 Skrevet 18. november 2003 Kålrotstappe, poteter og kraften fra pinnekjøttet Vi også. Nam nam!
Gjest Dalwhinnie Skrevet 18. november 2003 #13 Skrevet 18. november 2003 Poteter, kålrabistappe med masse smør og kraft, litt vossafår og sosisser.
Redhead Skrevet 18. november 2003 #14 Skrevet 18. november 2003 Og vi ! (+ sosisser for det er sååå godt) Har fått servert pinnekjøtt hos min manns bror og de bruker smelta smør til, grøss!!!
Nøste Skrevet 18. november 2003 #15 Skrevet 18. november 2003 Poteter og kålrabistappe, evt også kraften av p innekjøttet for dem som vil ha! Samme som du , men vi pleier å ha det på nytter. Men ble veldig sulten nå nam nam .
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå