Gå til innhold

Hva var menyen i deres bryllup?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva hadde dere til middag og dessert i deres bryllup?

Hadde vært interessant å se hva som var mest vanlig.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vet ikke hvor vanlig menyen vår er, siden vi gifter oss i utlandet.

Men vi har gått for følgende:

forrett: Foiegras med løk og fikenmarmelade servert med Brioche.

Hvilerett: mest sannsynlig en champagne sorbet

Hovedrett: Fylt perlehøns, servert med blinipoteter og en blandet soppstuing med spinat

Dessert: Is-suffle med grand marnier og appelsin glasering

vi har nettopp vært der vi skal ha bryllupet og testet menyen, og den var rett og slett himmelsk :rodmer:

*gleder seg til bryllupsdagen* :rodmer:

  • Liker 1
Skrevet

1. forrett:

* Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto

2. forett/hvilerett

* Bruschetta

Hovedrett:

* Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.

Dessert:

* Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

1. forrett:

* Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto

2. forett/hvilerett

* Bruschetta

Hovedrett:

* Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.

Dessert:

* Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

Det hørtes helt nydelig ut! Alle rettene! Tror jeg sniker meg inn i bryllupet ditt og spiser litt jeg ;)

Skrevet

Det hørtes helt nydelig ut! Alle rettene! Tror jeg sniker meg inn i bryllupet ditt og spiser litt jeg ;)

Hehe, så koselig du synes det da. Det har vært skikkelig strevsomt å finne en meny som vi begge liker .:)

Mvh Yvonne :heiajente:

Gjest Solstråla88
Skrevet

Vi skal ha en enkel meny som lyder følgene:

Forret: Varmrøyket laks med løkmarmelande og salat

Hovedrett: Indrefilet av svin, Sauterte grønnsaker, marinerte råstekte poteter og steinsoppsky.

Dessert: Sjokolademousse med vaniljekjærne, bringebær sorbet og friske bringebær

Dette blir kjempe godt, sambo er kokk, så vi har allerede smugsmakt, selvom vi ikke gifter oss før i 2012:)

  • Liker 2
Gjest Spinell
Skrevet

Dette var fristende saker! Kan jeg få komme i bryllupene deres? :spise:

  • Liker 1
Skrevet

Vi har tenkt å ha:

Forrett: Limemarinert røkelaks på toast m/olivenolje og reven parmesan

Hovedrett: Andebryst m/sukkerglaserte poteter, appelsinsaus og grønnsaker etter ønske(har ikke bestemt oss for hvilke grønnsaker)

Dessert: Hjemmelaget sjokolademousse

Begge var veldig enige om denne menyen, da vi så den på hjemmesiden til cateringselskapet tenkte begge at dette MÅ vi ha :)

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Jeg har jobbet i MANGE bryllupp..

De fleste jeg har servert i har:

*forrett*

Kamskjell/Sjølasagne

*Hovedrett*

Soppfyllt indrefilet av herfordokse, med peppersaus, ferske grønnsaker og fløtegratinerte poteter.

*Dessert*

Nøttekurv med fruktsalat og en eller annen frukt sorbet

Endret av herpassion
AnonymBruker
Skrevet

1. forrett:

* Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto

2. forett/hvilerett

* Bruschetta

Hovedrett:

* Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne.

Dessert:

* Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

Grillet medaljong av hva?

Skrevet

Grillet medaljong av hva?

I utgangspunktet okse fra stedet hvor vi gifter oss/har festen. Så fikk de nye kokker og de måtte gjøre noen endringer. Jeg avventer endelig svar på hva slags kjøtt (og mest sannsynlig blir det også okse), men menyen i seg selv skal stå ved like.

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Vet ikke hvor vanlig menyen vår er, siden vi gifter oss i utlandet.

Men vi har gått for følgende:

forrett: Foiegras med løk og fikenmarmelade servert med Brioche.

Hvilerett: mest sannsynlig en champagne sorbet

Hovedrett: Fylt perlehøns, servert med blinipoteter og en blandet soppstuing med spinat

Dessert: Is-suffle med grand marnier og appelsin glasering

vi har nettopp vært der vi skal ha bryllupet og testet menyen, og den var rett og slett himmelsk :rodmer:

*gleder seg til bryllupsdagen* :rodmer:

høres nyyyyydelig ut! Har du plass til enda en gjest til middag ? :)

Skrevet

Tror ikke det er noe som er mest "vanlig" å servere...

Noen har jo koldtbord og tapas, mens andre har 7-retters fancy-pancy. Noen har spleisemiddag og noen har restaurantmiddag :)

Det kommer helt an på hva man har råd til, hvor mange gjester man har, hva man har lyst til/på osv.

Selv skal vi ha det ganske enkelt, siden alt blir laget av oss og vi blir nesten 100 til middag.

Hjemmelaget blomkålsuppe til forrett.

Lammestek m/grønnsaker, saus og poteter til hovedrett.

Karamellpudding med krem og saus til dessert.

Og et bugnende kakebord til kaffen der jeg selv står for bryllupskaken og venner og bekjente baker andre kaker :)

  • Liker 1
Skrevet

Tråden er ryddet for opplagt feilpost.

iah, mod

AnonymBruker
Skrevet

I utgangspunktet okse fra stedet hvor vi gifter oss/har festen. Så fikk de nye kokker og de måtte gjøre noen endringer. Jeg avventer endelig svar på hva slags kjøtt (og mest sannsynlig blir det også okse), men menyen i seg selv skal stå ved like.

Mvh Yvonne :heiajente:

OK. Det var en usedvanlig flott og gjennomtenkt meny. Staselig uten å virke jålete og med tydelig bruk av råvarer ut fra sesong, og lokal tilgang.

Lykke til :)

AnonymBruker
Skrevet

Forett: Tomatsuppe med egg og makaroni + hvitløksbrød

Hovedrett: Koteletter, potet, gulrot og brunsaus

Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus

Skrevet

OK. Det var en usedvanlig flott og gjennomtenkt meny. Staselig uten å virke jålete og med tydelig bruk av råvarer ut fra sesong, og lokal tilgang.

Lykke til :)

Jøss, så koselig å høre, siden det er jeg som har satt den sammen (med samtykke fra min samboer). Det var ikke lett å finne noe som vi begge likte. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

AnonymBruker
Skrevet

Forett: Tomatsuppe med egg og makaroni + hvitløksbrød

Hovedrett: Koteletter, potet, gulrot og brunsaus

Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus

Hadde det vært opp til min mann alene å bestemme menyen, ville den trolig blitt akkurat slik. Muligens med grillpølser og lomper istedenfor koteletter :)

Ikke uten grunn at jeg aldri i verden hadde gått med på å delta i "Brua blei lura" eller liknende programmer.

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Her blir det ganske enkel mat:

Forrett:Grillet bruschetta med spekeskinke og aioli

Hovedrett: Oksestek med 2 sorter grønnsaker, poteter, saus og rørt tyttebær.

Dessert: Cream Brulêê med friske bær.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...