AnonymBruker Skrevet 29. juni 2011 #1 Skrevet 29. juni 2011 Hva hadde dere til middag og dessert i deres bryllup? Hadde vært interessant å se hva som var mest vanlig.
Elensire Skrevet 29. juni 2011 #2 Skrevet 29. juni 2011 Vet ikke hvor vanlig menyen vår er, siden vi gifter oss i utlandet. Men vi har gått for følgende: forrett: Foiegras med løk og fikenmarmelade servert med Brioche. Hvilerett: mest sannsynlig en champagne sorbet Hovedrett: Fylt perlehøns, servert med blinipoteter og en blandet soppstuing med spinat Dessert: Is-suffle med grand marnier og appelsin glasering vi har nettopp vært der vi skal ha bryllupet og testet menyen, og den var rett og slett himmelsk *gleder seg til bryllupsdagen* 1
Anglofil Skrevet 29. juni 2011 #3 Skrevet 29. juni 2011 1. forrett: * Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto 2. forett/hvilerett * Bruschetta Hovedrett: * Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Dessert: * Bringebærsorbét Mvh Yvonne
Selma_ Skrevet 29. juni 2011 #4 Skrevet 29. juni 2011 1. forrett: * Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto 2. forett/hvilerett * Bruschetta Hovedrett: * Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Dessert: * Bringebærsorbét Mvh Yvonne Det hørtes helt nydelig ut! Alle rettene! Tror jeg sniker meg inn i bryllupet ditt og spiser litt jeg
Anglofil Skrevet 29. juni 2011 #5 Skrevet 29. juni 2011 Det hørtes helt nydelig ut! Alle rettene! Tror jeg sniker meg inn i bryllupet ditt og spiser litt jeg Hehe, så koselig du synes det da. Det har vært skikkelig strevsomt å finne en meny som vi begge liker . Mvh Yvonne
Gjest Solstråla88 Skrevet 29. juni 2011 #6 Skrevet 29. juni 2011 Vi skal ha en enkel meny som lyder følgene: Forret: Varmrøyket laks med løkmarmelande og salat Hovedrett: Indrefilet av svin, Sauterte grønnsaker, marinerte råstekte poteter og steinsoppsky. Dessert: Sjokolademousse med vaniljekjærne, bringebær sorbet og friske bringebær Dette blir kjempe godt, sambo er kokk, så vi har allerede smugsmakt, selvom vi ikke gifter oss før i 2012:) 2
Gjest Spinell Skrevet 30. juni 2011 #7 Skrevet 30. juni 2011 Dette var fristende saker! Kan jeg få komme i bryllupene deres? 1
Gjest Doh Skrevet 1. juli 2011 #8 Skrevet 1. juli 2011 Vi har tenkt å ha: Forrett: Limemarinert røkelaks på toast m/olivenolje og reven parmesan Hovedrett: Andebryst m/sukkerglaserte poteter, appelsinsaus og grønnsaker etter ønske(har ikke bestemt oss for hvilke grønnsaker) Dessert: Hjemmelaget sjokolademousse Begge var veldig enige om denne menyen, da vi så den på hjemmesiden til cateringselskapet tenkte begge at dette MÅ vi ha 1
herpassion Skrevet 1. juli 2011 #9 Skrevet 1. juli 2011 (endret) Jeg har jobbet i MANGE bryllupp.. De fleste jeg har servert i har: *forrett* Kamskjell/Sjølasagne *Hovedrett* Soppfyllt indrefilet av herfordokse, med peppersaus, ferske grønnsaker og fløtegratinerte poteter. *Dessert* Nøttekurv med fruktsalat og en eller annen frukt sorbet Endret 1. juli 2011 av herpassion
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2011 #10 Skrevet 1. juli 2011 1. forrett: * Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto 2. forett/hvilerett * Bruschetta Hovedrett: * Grillet medaljong, broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Dessert: * Bringebærsorbét Mvh Yvonne Grillet medaljong av hva?
Anglofil Skrevet 2. juli 2011 #11 Skrevet 2. juli 2011 Grillet medaljong av hva? I utgangspunktet okse fra stedet hvor vi gifter oss/har festen. Så fikk de nye kokker og de måtte gjøre noen endringer. Jeg avventer endelig svar på hva slags kjøtt (og mest sannsynlig blir det også okse), men menyen i seg selv skal stå ved like. Mvh Yvonne
mirrmurr Skrevet 3. juli 2011 #12 Skrevet 3. juli 2011 Vet ikke hvor vanlig menyen vår er, siden vi gifter oss i utlandet. Men vi har gått for følgende: forrett: Foiegras med løk og fikenmarmelade servert med Brioche. Hvilerett: mest sannsynlig en champagne sorbet Hovedrett: Fylt perlehøns, servert med blinipoteter og en blandet soppstuing med spinat Dessert: Is-suffle med grand marnier og appelsin glasering vi har nettopp vært der vi skal ha bryllupet og testet menyen, og den var rett og slett himmelsk *gleder seg til bryllupsdagen* høres nyyyyydelig ut! Har du plass til enda en gjest til middag ?
fridr Skrevet 3. juli 2011 #13 Skrevet 3. juli 2011 Tror ikke det er noe som er mest "vanlig" å servere... Noen har jo koldtbord og tapas, mens andre har 7-retters fancy-pancy. Noen har spleisemiddag og noen har restaurantmiddag Det kommer helt an på hva man har råd til, hvor mange gjester man har, hva man har lyst til/på osv. Selv skal vi ha det ganske enkelt, siden alt blir laget av oss og vi blir nesten 100 til middag. Hjemmelaget blomkålsuppe til forrett. Lammestek m/grønnsaker, saus og poteter til hovedrett. Karamellpudding med krem og saus til dessert. Og et bugnende kakebord til kaffen der jeg selv står for bryllupskaken og venner og bekjente baker andre kaker 1
Gjest Iah Skrevet 3. juli 2011 #14 Skrevet 3. juli 2011 Tråden er ryddet for opplagt feilpost. iah, mod
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2011 #15 Skrevet 3. juli 2011 I utgangspunktet okse fra stedet hvor vi gifter oss/har festen. Så fikk de nye kokker og de måtte gjøre noen endringer. Jeg avventer endelig svar på hva slags kjøtt (og mest sannsynlig blir det også okse), men menyen i seg selv skal stå ved like. Mvh Yvonne OK. Det var en usedvanlig flott og gjennomtenkt meny. Staselig uten å virke jålete og med tydelig bruk av råvarer ut fra sesong, og lokal tilgang. Lykke til
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2011 #16 Skrevet 3. juli 2011 Forett: Tomatsuppe med egg og makaroni + hvitløksbrød Hovedrett: Koteletter, potet, gulrot og brunsaus Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
Anglofil Skrevet 4. juli 2011 #17 Skrevet 4. juli 2011 OK. Det var en usedvanlig flott og gjennomtenkt meny. Staselig uten å virke jålete og med tydelig bruk av råvarer ut fra sesong, og lokal tilgang. Lykke til Jøss, så koselig å høre, siden det er jeg som har satt den sammen (med samtykke fra min samboer). Det var ikke lett å finne noe som vi begge likte. Mvh Yvonne
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2011 #18 Skrevet 4. juli 2011 Forett: Tomatsuppe med egg og makaroni + hvitløksbrød Hovedrett: Koteletter, potet, gulrot og brunsaus Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus Hadde det vært opp til min mann alene å bestemme menyen, ville den trolig blitt akkurat slik. Muligens med grillpølser og lomper istedenfor koteletter Ikke uten grunn at jeg aldri i verden hadde gått med på å delta i "Brua blei lura" eller liknende programmer. 3
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2011 #19 Skrevet 4. juli 2011 Her blir det ganske enkel mat: Forrett:Grillet bruschetta med spekeskinke og aioli Hovedrett: Oksestek med 2 sorter grønnsaker, poteter, saus og rørt tyttebær. Dessert: Cream Brulêê med friske bær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå