Gå til innhold

Mars/april 2012


Klematis

Anbefalte innlegg

Gratulerer så mye, Agurk! :strix: Kos dere masse. Gleder meg til å høre mer.

Og takk for sladring, Soon! :)

Bare hyggelig - vet akkurat hvor spennende det er å sitte og vente på slike nyheter - jeg har hengt ved facebook hele ettermiddagen etter jeg fikk melding om at vannet hadde gått ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

GRATULERER SÅ MYE MED GUTTEN AGURK!!!! :danser:

Gleder oss veldig på dine vegne, og blir kjekt å høre historien din dersom du vil fortelle litt om den.

Nå vil jeg også ha gutten min!!! Men tett i pappen og føler meg drit, så kanskje best å vente med fødsel til jeg er i fin form igjen. Virker ikke særlig kjekt å føde trøtt, med hodeverk og rennende/tett nese.. :trist:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med lille (?) gutten Agurk. Er sikkert kjempe deilig følelsene nå ja.

Her er det rosa etter tissing om natten enda, men gir seg iløpet av formiddagen.

Igår hadde jeg min siste bowling trening før jeg tok permisjon derfra også, Hihi. Og idag er permisjonen endelig igangfor fullt. Er fantastisk å ligge i sengen å ikke gjøre noe, mens skjønne samboer kjører storesøster i barnehagen <3 men da merker man jo samtidig samvittigheten over alt som burde gjøres i huset. Sukk. Ligge litt til før jeg står opp igjen.

Men fikk en sjokk tanke igår, badebalje. Det har ikke vært på lister over ting man må ha med en gang, men herre, det må man jo :P

Klematis: herlig med ny og freesch frisyre. Jeg dullet det litt for noen uker siden, men begynner å forsvinne nå. :(

Så var vel lurt av deg å gjøre det nå, litt nærmere alt.

Skummelt jenter, nå forsvinner snart magen og alle herlige ( til tider ekstremt vonde ) spark med den. Snart kan vi ikke bestemme når vi skal sove, eller når vi skal spise, rydde osv. Snart forandres alt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da er jeg tilbake fra dagens legetime. Alt såg fint ut :)

Han mente at det nok ikke ble noe fødsel med det aller første. Til det var hodet alt for langt oppe enda. Men han mente det ble en stor unge... 3,5 til 4 kg. Trodde ikke det var så unormalt stort, jeg? :klo: Vesla var 3630, og det synes jeg å huske at var helt på snittet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært hos jordmor, og her var hodet festet, noe jeg egentlig mistenker skjedde for over en uke siden, for jeg kjenner til tider elektriske støt når jeg går. Nå gjenstår det å se om jeg rekker timen neste uke (uke 39), eller om mannen får rett i sine antagelser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Masse gratulerer med lillegutt Agurk!! :klemmer:

Nå er showet i gang! Er vel blant de siste i gjengen jeg da, så jeg får en lang opplading med koselige historier. Ååh, så stas!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjennomsnittsvekt for gutter er vel 3,5 kilo, og noe mindre for jenter, men det snakkes som oftest ikke om store barn før de passerer 4 kilo hvertfall.

Var på veiing i dag, og til legens store glede hadde jeg gått opp en kilo på 10 dager. Sannheten er vel at vekten var riktigere innstilt denne gangen, slik at jeg egentlig ikke har gått opp stort mer enn toppen en halv kilo, men lykkelig lege er ikke verst det da. :ler: Lillebror har det helt fint i magen han. Ligger i sin sedvanlige positur med hodet ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir spennende å se hvem som blir neste til i føde :popcorn:

Var hos legen på tirsdag å fikk beskjed om at hodet var festet. Det er jeg ganske sikker på selv også, for kjenner mye trykk mot beina "der nede", og når minstemann hikker, trykker det på halebeinet. Hatt MYE nedpress i det siste, og magen har sunket. Er egentlig i ekstase, for skulle gjerne født "i går", men er så fryktelig forkjølet. Ligger strekk ut på sofan med klinex, nesespray og halstabletter over alt.. Føler meg skikkelig dårlig, så vil virkelig ikke føde nå...

Håper det går fort over, og at junior popper frem fra sin trange hule i løpet av neste uke eller uken etter :) Gleder meg såååå!!! :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det tar seg opp med spenning her nå.

Her har ikke lillebror festet seg akkurat, men vi har jo et godt stykke igjen. Satser på at han vil ut etter uke 38 en gang, og gjerne innen den 19. april, slik at vi slipper helgeføding og føding på andre nære familiemedlemmers bursdager. :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sånn egentlig er det vel lurt å være tålmodig, for selv om hodet er festet, kan det jo ta uker før barnet kommer. Jeg venter i hvertfall temmelig tålmodig foreløpig, til tross for at jeg fødte i uke 38 forrige gang. Det er ingen nødvendighet i at barnet kommer tidlig denne gangen, for det virker som om hvert svangerskap har sin egen, interne logikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var vi igang med en et nytt kull KG-babyer :strix:

Så kjedelig å være forkølet, Charlie28. Håper virkelig det klarner opp snart. Husker jeg var veldig tett før første fødsel, men da det startet var jeg helt fin.

FrkRose, jeg har planer om å vente helt til mai, så du får konkurranse om å bli sist :fnise:

Nå holder jeg på å pakke til jobbtur imorgen. Jeg gikk glipp av et møte idag, der det visstnok ble bestemt at jeg skal holde en presentasjon før lunch. Burde sikkert forberedt det, men har mye mer lyst til å tenke på spa-behandlingen etter lunch :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har så sabla vondt i et ribbein at jeg håper det blir litt bedre før fødselen setter inn. Jeg har enten hostet på meg en brist i ribbeinet/en muskelbrist, eller at lillebror presser på en nerve slik at den kommer i klem. :gjeiper: Det er i hvertfall ikke noe å anbefale når man skal føde, kan jeg forestille meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg har den siste uka hatt hodepine som har kommet og gått litt. Var på kontroll hos jm på tirsdag og BT og urin var fin da. I kveld har jeg fått veldig vondt i hodet igjen og jeg tenker jo selvfølgelig på svangerskapsforgiftning. Jeg er ikke hoven i beina, kanskje litt hoven i fingrene men dette er også noe som kommer og går. Vet liksom ikke om jeg burde ringe føden eller om det bare er unødvendig. Føler meg så dum når jeg ringer dit også er det ingenting..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan jo legge til at jeg de siste dagene har hatt en god del mensenamerter, og litt mer kynnere. Før jeg ble gravid var jeg veldig plaget med hodepine når jeg hadde mensen, så kanskje det er derfor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skader jo aldri å ringe føden bare for å høre da :) Bedre å ringe en gang for mye :Nikke: Har du tatt noe smertestillende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...