Gå til innhold

Mars/april 2012


Klematis

Anbefalte innlegg

Så flott Klematis. De kan slå på stortrommen de besteforeldrene våre også ;)

Saeria: Ja det er greit når det er flere barn som er ca jevnaldrende, på hytte turer og slikt. Og egentlig er 1-2 års forskjell heller ikke så gale av erfaring fra da jeg var "liten" ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så flott at det ordnet seg med seng Klematis :) Snill bestefar du har!

Koselig med søskenbarn på ca samme alder da Saeria :) Hvis alt går bra så får vår lillegutt et søskenbarn i september, koselig :)

Godt det ikke bare er jeg som ikke har pakket bagen da....har begynt å legge frem litt da, men overhode ikke ferdig! Burde vel egentlig skrevet en liste, regner ikke med at jeg klarer å tenke helt klart når fødselen er i gang :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Agurk: åååå! Så spennende... Ganske nærme termindato, så ikke umulig det blir baby nå! Må gi oss beskjed!

Klematis: heldige du som har en så snille bestefar som ordner opp og greier :)

Lurer på om ting begynner å modnes skikkelig her nå. I går satt jeg med de sykeste kynnerne/mensensmertene EVER ALDRI hatt så vondt i det området før. De kom med ca 10 min mellomrom og varte ca 2 timer. Lurte skikkelig på om fødselen var på gang.

Er dette sånne maserier? Aner ikke hva det er, men F*** så vondt!!!

Begynt å få utslett på magen pga den strekkes sånn. Det klør/svir mye, så er VELDIG klar for å få minstemann UT!!!! Nå er jeg drittlei av å ha kynnere/mensensmerter og sår mage. :sprettoy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm, lurer på om jeg ikke har rier, jeg gitt... :sjenert: Og jeg som for alt i verden vil unngå en skuddårsunge :fnise: Må enten ta seg opp det her eller så må det slutte. NÅ!

Ganske utydelig mønster på vondtene. Egentlig mer konstant vondt, med noen mer intense perioder. Eller vondt er kanskje å overdrive. Jeg klarer fint å spise, sette meg ned og annet mens jeg har sammentrekningene som jeg tolker som rier.

Startet i senga rundt kl. 2. Sto opp kvart på 3, for å se om det ikke gikk over. Ble litt mer forskjell på når det er sammentrekning og ellers da. Sammentrekningene kommer hvert 5-7 min og varer rundt 45 sek. Egentlig helt likt som riene mine startet sist. Bare da synes jeg det var litt tydeligere at det faktisk VAR rier.

Vel, nå har jeg spist litt. Tenker jeg skal drikke litt kald juice og se om jeg ikke kan få Mini til å bevege seg litt. Har ikke kjent noe til henne siden dette startet, så det hadde vært litt beroligende. Og så får jeg se det an. Kanskje en dusj? Kanskje jeg prøver å legge meg igjen. Kanskje jeg må pakke fødebagen...? :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror forresten jeg kommer til å ta hovedoppdateringene i min egen bok dersom det faktisk skjer noe, så får jeg heller komme innom her og tipse om eventuelle nye innlegg. ;) Litt lettere å finne igjen for ettertiden da :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror forresten jeg kommer til å ta hovedoppdateringene i min egen bok dersom det faktisk skjer noe, så får jeg heller komme innom her og tipse om eventuelle nye innlegg. ;) Litt lettere å finne igjen for ettertiden da :jepp:

Når har du termin da? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Når har du termin da? :)

12. mars :)

Det har forresten gitt seg nå, så jeg går og legger eg igjen...

Endret av Klematis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klematis da, du kan ikke stå opp midt på natten å skrive at du skal føde. Du er jo ikke klar :P . . Er jo kjempe spennende dette her, spesielt med skuddårsdagen imorgen. :D.

Jeg våknet opp idag, gikk på do, og tørker meg, finner da blod. Ikke mye, så ble ikke redd, men bare veldig veldig forvirret. Sku sett mitt eget ansiktsuttrykk når jeg "jobber" gjennom all informasjon jeg har lest de siste månedene, og prøver å finne ut hva dette betyr. Heldigvis hadde jeg jordmor time idag. Ikke at hun sa så mye, uten at hodet er festet, og blødning er sikkert normalt (?!), kanskje vi hadde hatt sex? Nei!. Neida jeg fikk nå bare vente så lenge vannet ikke hadde gått.. Så nå sitter jeg på jobb, nest siste dagen :D...

Og ja, i tillegg har jeg visst blod,eggehvite og hvite blodlegemer i urin, var visst mulig urinveisinfeksjon. IGJEN.... Og jeg merker ingenting jeg. De skulle nå dyrke tisset mitt til imorgen :skratte:

MÅ pakke bagen snart!!! Fy meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke skjedd noe mer her. Litt mensenvondt i magen nå, det er alt.

Alh: Høres ut som en tegningsblødning :) Tyder vel på at ting går fremover, men kan vel enda gå en stund.

Spennende for flere av oss for tiden! Lurer på hvordan det går/har gått med Agurk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tipper Agurk er lykkelig mamma i dette øyeblikk?! :)

Så rart det ga seg etter så tydelige smerter. Kanskje det er modningsrier?

Tegningsblødning? Hva betyr det, og hvorfor kommer det?

Er ganske godt å ha et leksikon her, som svarer på det jeg lurer på. Som et orakel man alltid kan gå til ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke SÅ tydelige smerter. Men nok til at jeg fint kunne registrere ett mønster. Og det var heller ikke mer vondt med åpningsrier sist, selv om jeg har skjønt at det ikke er vanlig å ha så "lette" åpningsrier som jeg hadde.

Etter hva jeg har forstått så er en tegningsblødning bare et tegn på at livmorhalsen driver og modnes og strekker seg litt. Kanskje åpnes den litt sakte? Noen hinner som løsner litt? Synes ofte det virker som det kommer i forbindelse med litt tykkere utflod, dvs at slimproppen også er i ferd med å gå. Hadde aldri dette selv sist, men dette er altså inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha hengt masse på gravidforum ;)

Det skal uansett bare være litt blod. Blir det mer, sånn a la mensblødning må du kontakte føden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror jeg er kommet til et punkt der jeg begynner å få litt fødselsangst. Det er vanskelig å sette ord på, men frykt er ikke spesielt rasjonelt i utgangspunktet. Jeg passerer nå 38 uker, og frøkna dukket plutselig opp på dette tidspunktet, så det er nok bare naturlig at tankene flyr. Den gangen startet fødselen ut av det blå med plutselig vannavgang etterfulgt av rier, men jeg har i ettertid skjønt at de svake murringene jeg kjente på forhånd, faktisk var modningsrier. Jeg skulle bare ønske at åpningsriene var like smertefrie, relativt sett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er det action! ;) Jeg lå selv en stund med "mensmurringer" i går, men om det var fordi gutten lå rart, fordi jeg er litt forstoppet eller om det var noe annet, aner jeg ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjedelig at du skal engste deg, Honesty! :klemmer:

Jeg blir faktisk mindre og mindre engstelig og mer og mer klar. Sist gledet jeg meg til fødselen, men jeg er ikke helt der enda :tunge1:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmrf :sukk: Meldte til svigerinne som er vår hovedplan (og det vet hun at hun er) for barnevakt når fødselen er i gang for å gi beskjed om at det kan se ut til at ting begynner å nerme seg. Spurte om det var noen spesielle tidspunkt som passet dårlig denne uka slik at vi kan prøve å finne en alternativ løsning da (ikke så lett siden vi ikke har noen annen famile i nærheten). De har reist på vinterferie hele uka uten å gi beskjed! :sjokkert: Er jeg rar som synes det var litt dårlig?

Endret av Klematis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Honesty: Jeg har også hatt det i perioder. Veldig ekkel følelse av at "dette må du gjennom uansett F**" og det er i grunn ganske skremmende. Ingen vei tilbake. Vil lukke øyner, holde for ørene, og vente til det er over. Men samtidig prøver jeg å manne meg selv opp til å bare gi F, å gå mot det med hendene utstrakt. Men de følelsene bytter plass flere ganger daglig.

Saeria: Du også? hihi, dette er jo mer spennende enn lotto. :D.

Klematis: Takk for svar, googlet litt rundt, og tror du har rett. Det er forberedninger, og kan nå ta alt fra 5 timer til mange dager før baby kommer, så får bare la vær å tenke noe på det.

Det med svigerinnen syns jeg var kjempe dårlig gjort. I det minste gitt beskjed, så dere har noen sjanse for å få ordnet andre barnevakter. Jeg hadde blitt kjempe stresset.

Er i grunn det nå også, da mamma, som var vår plan, nå ligger på sykehus i påvente av operasjon :(. Men har heldigvis mange å spørre, spørsmålet er bare hvor tilgjengelig de er i akkurat den tiden jeg trenger dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som "trøst" fikk jeg hvertfall en melding nå om at hn beklaget så mye, og at hun og mannen plutselig satt der og så dumt på hverandre og lurte på hva de hadde tenkt på :fnise:

Det ordner seg sikkert med noe annet, men da må vi ordne med så mange ulike scenarioer. Det var så greit med dem, for en av dem er alltid hjemme i permisjon, så de kunne stille opp nesten når som helst på døgnet.

Primærkontakt i barnehagen har lovet at Vesla kan bli med hjem til henne etter barnehagetid om nødvendig. Men vi trenger noen som evt kan hente henne der, ha henne om natta og levere i barnehagen igjen om morgenen. Og hva hvis det skjer midt på natta? Har et vennepar som det kunne vært naturlig å spørre, men de har tre unger selv og logistikken med enda en unge blir litt vanskelig. Spesielt siden vi har barnehage i en helt annen retning enn det de har.

Vi får sette oss ned og lage en slagplan i ettermiddag. Kanskje vi kan be naboene (som hverken vi eller Vesla kjenner så veldig godt) om å komme og sove her om vi må dra midt på natta og så levere i barnehagen etterpå?

Dere andre som har barn fra før, hvordan ordner dere dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har egentlig naboene tilbudt seg selv, uansett tid på døgnet, at de skal ta ansvar for henne dersom det skulle skje noe. I tillegg ha min søster hintet ut at jeg kan ringe henne også. Ellers har jeg noen venner som jobber offshore eller er i permisjon, som har fri, og også kan hjelpe til. Men skulle det skjedd akkurat inatt, hadde jeg ikke visst hvem jeg skulle valgt :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

alh: Regner ikke med at det skjer noe i nærmeste fremtid, altså. ;) Har jo 7 uker igjen.

Angående barnepass, så har vi ikke så mange planer. Blir det fødsel i helg, så må han være med svigers. Det er ingn vei utenom. Og det er greit nok det, for de er flinke med han. Men de er oppi åra, og vil jo bli utslitt av å ha han i flere timer. Så en ideell løsning er det ikke. Blir det fødsel i barnehagetid, så skal vi spørre en av de ansatte på avdelingen om de kan ta seg av han, om det trekker ut.

Nå hadde jo ikke jeg en lang fødsel sist, og vanligvis blir jo fødsler kortere i tid for hver gang, så da håper vi at fødsel starter om morgenen på en ukedag. Da kan jeg rekke å få født lillebror FØR storebror hentes i barnehagen. Litt av en plan, hæ? :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...