Gå til innhold

kylling


Anbefalte innlegg

Skrevet

er det noen av dere som har noen gode forlag til noe jeg kan lage med kylling som hovedingrediens?

prøvde meg på matprat men der var det ingenting med kylling som jeg klarte og finne da.

har bare pleid og spise kylling med ris og krydder, men har lyst til å prøve litt mer. så hvis noen har noe og anbefale hadde dette vært kjempe fint.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Prior har mange oppskrifter med kylling.

Kylling kan brukes til det meste, på pizza, i pastasaus, i wok etc.

Hvis du skal helsteke en kylling er det godt å løsne litt forsiktig på skinnet over brystet, og putte smør og fersk timian inni, deretter gnir du inn hele kyllingen med smør, legger den i en ildfast form med hele hvitløksbåter rundt og bake i ovn i ca 1 time. Den er ferdig når saften som pipler ut er klar. Det er godt med f.ex salat og potetmos til.

Skrevet

hvis du går på www.matsiden.no så finner du mange oppskrifter :) men det Étoile beskrev hørtes godt ut. Ellers kan du jo lage en karrisaus til f.eks :)

Skrevet

Hva med kyllingsuppe?

Denne er kjempegod!!!

Prøv gjerne halv porsjon for det blir nok mat :blunke: .

2 løk

3 hvitløksbåter

Hakkes og freses i 2 ss margarin

3 gulrøtter

3 stenger stangselleri

1 stor grønn paprika

3 epler

Alt skjæres i småbiter og has i stekepannen.

La det småsurre til det er mørt

Ha alt over i en gryte sammen med:

2 store ss hvetemel

1 ss karri

1/4 ts kanel

1/4 ts ingefær

Litt chilipepper

4 kylling/hønsebuljongterninger

1 1/2 liter vann

Kok opp

6 kylling fileter kuttes i små terninger og stekes i 1 ss margarin

Has over i gryten. Bland i 2 bokser Creme Fraiche like før servering.

Hvitløksbrød passer f. eks veldig godt til.

Har fått denne av en kollega og har bare laget den en gang, men den er virkelig nydelig :D !

Skrevet

tusen takk for noen ideer. jeg er glad i prøve meg frem litt, men har liksom aldri prøvd no særlig med kylling og det er dumt for kylling er veldig godt.

hvis noen har flere tips tar jeg gjerne i mot.

Skrevet

Vi lagde kylling ala Mauritius i går (kjøpte kokebøker da vi var der i sommer).

2 fedd hvitløk knuses

4-5 spiseskjeer sitronsaft

salt og pepper

500 gram kylling

Maizena og frityrolje

Dette skal marineres i minst to timer (vi ventet 1,5). Så rulles det i maizena og frityrstekes. Dette var skikkelig nam - og kan varieres med de krydder man liker.

Skrevet

En kjempeenkel rett er Chicken Curry fra Knorr!

Kjøp en pakke Chicken Curry fra Knorr og et beger Creme Fraische.

TIlbered med kylling som anvist på pakken.

Kjempeenkelt og digg!

Skrevet

Den suppen høres kjempegod ut Redhead! Har lagret den... :D

Skrevet

*dra frem kokkekunnskapene sine igjen* :D

Har du prøvd stekt kylling med karrimajones og salat? Foreslår at du lager majonesen selv. Er så mye bedre.

Tillaging på hurtigmikser - ikke over 1500 omdreininger, om jeg husker rett.

5 egg

10 g sukker

10 g salt

12 g karri

10 g tørr sennep

Saften fra 1/2 sitron

Litt hvit pepper

70 ml (0,7 dl) 5 %-eddik

1,7 l matolje

Først så kjører du eggene litt sammen med de tørre ingrediensene i en hurtigmikser.

Så sper du raskt med oljen.

Tilslutt så smak til med eddik og sitronsaft.

Dette er kjempegodt. :D

Skrevet

Jeg synes det er veldig godt å frityrsteke kylling litt ala Kentucky Fried Chicken. Bruker en stor plastpose og lager en blanding av mel, eddik, vann, salt og pepper, så legger jeg kyllingbitene oppi og rister alt sammen. Etter på frityrsteker jeg kyllingbitene i solsikkeolje - blir ikke helt KFC, men godt for det :).

Ellers er jo kylling ypperlig i wok.

Skrevet

så mye spennende dere foreslår. det setter jeg veldig pris på. det er godt at noen andre har noen ideer når ens eget hode er tomt.

hvis noen har mer og komme med er det bare fint.

Skrevet

Kjøpt chicken masala saus på glass og ha til kyllingfile. Det er kjempegodt.

Gjest Anonymous
Skrevet

kyllingfilet gordon bleu

dette er såå utrolig godt!!!!

del kyllingfileter i 2 og bank dem litt ut. legg ost og en tykk skive skinke på den ene halvdelen av filetene, og så ost igjen. legg på den andre halvdelen. sett en tannpirker i fileten så den holder seg sammen og vend i strøkavring. ha på salt og pepper og stek i en stekepanne.

Iset

Skrevet

Kyllinggryte med tomat.

1 kylling i delt i 4-6 biter

1 grovhakket løk

1 gulrot i skiver

1 stilk selleri i skiver

små sjampinjonger, delt i fire

1 boks hakket tomat

1 glass hvitvin

1 laubærblad

hvitløkbåter,skrelt

1-2 hakket chili uten frø

Salt og pepper

Vend kyllingen i litt mel, og brun kyllingstykkene.

ha den over i en kasserolle.

Svisj grønnsakene til de blir i pannen etter kyllingen.

Og ha det over i kasserollen. Kok ut pannen med hvitvin og hell den over i kasserollen.

Ha så tomatene og alt det andre i kasserollen og legg på lokk og la det koke opp Hvis du syns det blir tørt ha i litt vann, eller mer hvitvin. Skru ned varmen og la det trekke i ca 1- 1 1/2 time til kyllingen er så kokt at kjøttet ramler av beina.

Skrevet

nam nam. blir fristet til å prøve alt på en gang jeg. dere kan jo så mye spennede.

Skrevet

Jeg har også oppskrift på en god kyllingrett. Eller dvs det er egentlig ikke en oppskrift siden jeg har funnet den i mitt eget hode, men skal forkare så godt jeg kan. Den er rimelig enkel å lage.

Du tar en kylling, gjerne en som er ferdigstekt, deler den opp i 4-6 biter og legger dem i en ildfast form. Sammen med kyllingen legger du tomater i biter. Fres litt paprika og løk i stekepanna og hiv det i forma sammen med det andre. Så heller du over en ferdigkokt bretagne kyllingsaus ( pose fra toro...) og setter forma i ovnen på 180 grader. La den stå til kyllingen er varm og tomatene mister skallet. hm..deilig og lettvint. Du kan selvfølgelig bruke kyllingfilet som du steker litt i panna først.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...