Gjest Anonymous Skrevet 14. november 2003 #1 Skrevet 14. november 2003 Jeg spiser hvitost med kaviar på...nam! Dere da?
Gjest Glenn Jesus Skrevet 14. november 2003 #2 Skrevet 14. november 2003 Makrell i tomat på helkornbrød med iskald melk til.
Gjest lmari Skrevet 14. november 2003 #4 Skrevet 14. november 2003 Eneste brødskivene jeg spiser hjemme er ostesmørbrød... Da har jeg smør, ost og piffi-krydder - pluss litt ketchup. Lite som slår det på en bakfull søndagsmorgen, ja!
Tjorven Skrevet 14. november 2003 #5 Skrevet 14. november 2003 Eneste brødskivene jeg spiser hjemme er ostesmørbrød... Da har jeg smør' date=' ost og piffi-krydder - pluss litt ketchup. Lite som slår det på en bakfull søndagsmorgen, ja![/quote'] Å, nå ble jeg sulten gitt! Jeg har noen fast pålegg som jeg alltid spiser, og det er syltetøy eller sjokoladepålegg på frokostmaten... Til lunsj spiser jeg prim, smøreost, syltetøy eller vanlig ost.
Redhead Skrevet 14. november 2003 #6 Skrevet 14. november 2003 Syltetøy til frokosten på hverdagene, salami el. til lunsj. I helgen er det litt ekstra med egg og annet godt pålegg .
-Fisken- Skrevet 14. november 2003 #7 Skrevet 14. november 2003 På nybakt brød er det ingenting som slår brunost! Ellers er jeg veldig glad i ost, skinke, litt ruccolasalat og paprika. (evnt tomat og agurk) Jeg spiser egentlig ganske mye forskjellig pålegg. Synts bl a den der lakseposteien med tunfisk og sitronpepper (eller noe sånt?) er veldig god.
Gjest Indianlady Skrevet 14. november 2003 #8 Skrevet 14. november 2003 Har går det i leverpostei med agurk,gulost med paprika,brunost med syltetøy,kokt skinke med tomat.Gubben må ha honning han på brød :x
-Fisken- Skrevet 14. november 2003 #9 Skrevet 14. november 2003 Har går det i leverpostei med agurk' date=gulost med paprika,brunost med syltetøy,kokt skinke med tomat.Gubben må ha honning han på brød :x Å nam, alt det der er godt! Også banan på loff da. Også godt med gulost og røkelaks.
Gjest Indianlady Skrevet 14. november 2003 #10 Skrevet 14. november 2003 Banan på loff med dryss oboy over,gulost og røkelaks skal jeg prøve.Har du prøvet kaviar under kokt egg?
Gjest Gjesta Skrevet 14. november 2003 #11 Skrevet 14. november 2003 Mitt favorittpålegg er Frokostsalat med salami (KUN Jubelsalami fra Grillstad! )oppå...Men til hverdags spise jeg så godt som bare salami på brødskiva. Hender jeg tar brunost med jordbærsyltetøy på, men prøver å unngå søtt pålegg... K
Gjest care Skrevet 14. november 2003 #12 Skrevet 14. november 2003 Jeg er glad i peanøttsmør, skinke, roastbiff (spist i dag på matpakka ), leverpostei, lofotpostei....for det meste...har nesten helt sluttet å spise syltetøy på brødskiven :blunke:
Væren Skrevet 14. november 2003 #13 Skrevet 14. november 2003 Liker masse, jeg! Brunost, hvitost, skinke, prim og nugatti, makrell i tomat, leverpostei med sylteagurk og majones, egg... Ja, og bananskiver med jorbærsyltetøy over er kjempedeilig på lyst brød! :D
Gjest care Skrevet 14. november 2003 #14 Skrevet 14. november 2003 aaa jeg glemte favoritten: BRUNOST
Gjest Starya Skrevet 14. november 2003 #16 Skrevet 14. november 2003 Brunost, hvitost, leverpostei og majones. Av og til salami og majones, eller nugatti.
Edie Skrevet 14. november 2003 #17 Skrevet 14. november 2003 På matpakka blir det som regel salat, ost og skinke og paprika på toppen. Hender jeg varierer med Philadeilphia og tiriltunge (eldhusrøkt fårepølse), eller leverpostei (sånn grov dansk..)
Tusenfryd Skrevet 14. november 2003 #19 Skrevet 14. november 2003 Stort sett makrell i tomat eller klasetomater med egg til. Det hender jegskeier ut med en gulost-skive - stort sett i form av hushållsost eller Synnøvegulost - da med tomat oppå. Joda, jeg kan spise salami og leverpostei også, men er litt vanedyr da... men det meste går ned, bare jeg får tomat på. Og det skal være ordentlig tomat altså - med smak og lukt på.
Salt Skrevet 14. november 2003 #20 Skrevet 14. november 2003 Uff, jeg er kresen :oops: Spiser ost, kokt skinke (den skal være kokt), cottage cheese i perioder, tomat og agurk, og sjokoladepålegg. Bestemte typer sjokoladepålegg selvfølgelig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå