Gå til innhold

Kalkunfilèt...


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Vi skal ha marinert kalkunfilèt til middag i dag.. Har aldri laget noe med kalkun før... Hvordan steker dere den? På panna eller inne i ovnen? Og hvor lenge?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å steke i panna, som oftest (om det er de litt mindre stykkene som jeg tenker på du mener). Om jeg skal steke i ovnen, pleier jeg å steke "skorpe" i panna, for så steke resten i ovnen. Om det er disse store, pleier jeg å steke i ovnen på ca 160/70 grader, steketid avhenger av størrelse. Pleier å steke til den er på kalkuntemperatur på tempmåleren :fnise: Husker ikke i hodet hvor mange grader det er, men det finner du sikkert om du søker på google. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg steiker den som regel i omnen, på same måte som ei vanleg steik. (Hugs steiketermometer!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Consensio

Tilbereder kalkunfileter på samme måte som kyllingfileter, men om de er mye større enn kyllingfiletene så trenger de jo selvfølgelig litt ekstra tid bare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...