NullHull Skrevet 15. juni 2011 #21 Skrevet 15. juni 2011 (endret) Det er mer i retning smörgåstårta, og det er veldig populært i Sverige. Landgang er mer som en superkjedelig versjon i tillegg til at landgangen er varm Nei, nei. Smörgåstårta er noe helt annet, den er bygget opp i flere lag, med masse fyll, som en bløtkake. Landgangen jeg her mener og som jeg kjenner til, er rett og slett ei laaaang brødskive med forskjellig pålegg etter hverandre. Jeg forstår at denne tråden egentlig handler om den varme varianten du nevner, men ville bare for gøy skyte inn som en digresjon da skjønner du, at i min omkrets så er altså landgang noe som ser slik ut. Endret 15. juni 2011 av NullHull
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2011 #22 Skrevet 15. juni 2011 Nei, nei. Smörgåstårta er noe helt annet, den er bygget opp i flere lag, med masse fyll, som en bløtkake. Landgangen jeg her mener og som jeg kjenner til, er rett og slett ei laaaang brødskive med forskjellig pålegg etter hverandre. Jeg forstår at denne tråden egentlig handler om den varme varianten du nevner, men ville bare for gøy skyte inn som en digresjon da skjønner du, at i min omkrets så er altså landgang noe som ser slik ut. Jeg har heller aldri hørt ordet brukt om noe annet enn det du beskriver; en lang loffskive med en grusom blanding av reker, laks, roastbiff og skinke på rekke og rad med lassevis av majones og sitron og et par symbolske salatblader. Den serveres kald, naturligvis, som andre smørbrød. Det er da et vanlig fenomen innen catering og hotellunsjer, og nei, smørgåstårta er noe helt annet. Riktignok fantes det noen avlange frossenpizzaer med det navnet i min ungdom, men oppvarmede baguetter med ost og skinke? Det har da vel alltid hett varme baguetter?
Gjest Consensio Skrevet 15. juni 2011 #23 Skrevet 15. juni 2011 (endret) - Endret 15. juni 2011 av Consensio
Gjest NozMonster Skrevet 1. juli 2011 #24 Skrevet 1. juli 2011 Sikkert, men det heter nok ikke gangway nope, men subway
FantasDick Skrevet 1. juli 2011 #25 Skrevet 1. juli 2011 Jeg er vant med at landgangen er en myk, lang "baguette" av lyst brød som deles på langs, fylles med ost, skinke og noe majoneslignende substans og gjerne varmes etterpå. Er fra Finnmark om det har noe å si.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå