Gjest Anonymous Skrevet 13. november 2003 #1 Del Skrevet 13. november 2003 Jeg har aldri smakt rakfisk, men nå er det på tide. Hvordan skal den serveres, hvilket tilbehør? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 13. november 2003 #2 Del Skrevet 13. november 2003 Jeg har aldri laget det selv, men fikk servert det som forrett hos et par jeg var hos. Man skulle legge biter av rakfisk inn i en lefse, så hadde vi rødløk, rødbeter og rømme som skulle legges inn i lefsen. Tenker det er store variasjoner i forhold til tilbehør...gleder meg å se hva andre kommer med...lykke til med smaken :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 13. november 2003 #3 Del Skrevet 13. november 2003 Har heller aldri ordnet rakfisk selv. Får det servert hos ei god venninne og hun legger fisken på et fat. Som tilbehør har hun mandelpotet, rømme, løk, smør og flatbrød. Drikke er øl og akkevitt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 13. november 2003 #4 Del Skrevet 13. november 2003 Har heller aldri ordnet rakfisk selv. Får det servert hos ei god venninne og hun legger fisken på et fat. Som tilbehør har hun mandelpotet, rømme, løk, smør og flatbrød. Drikke er øl og akkevitt! Sånn er jeg vant med rakfisk også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
punkyB Skrevet 13. november 2003 #5 Del Skrevet 13. november 2003 Sånn er jeg vant med rakfisk også. Jeg er også vant til denne måten å spise rakfisk på. Mandelpoteter er et must ! Noen bruker lefes istedenfor flatbrød. Mener noen har rødbeter ved siden av også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
majan Skrevet 13. november 2003 #6 Del Skrevet 13. november 2003 Heisann, vi pleier og ha rakafisklag hvert år og da lager vi nærmest et koldtbord. Siden ikke all spiser rakafisk har vi også spekemat ved siden avn Vi har lefser, flatbrød, rømme, smør, rød løk, spekemat, mandelpoteter, potetsalat, eggehakk. Hmm var det noe mer vi pleier og ha til da??? Jo purre delt i ringer, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HanneB Skrevet 20. november 2003 #7 Del Skrevet 20. november 2003 Vi skal ha rakfisklag på lørdag med venner og familie - jeg er ikke noe stor fan, men vi serverer på tradisjonellt Hedemarks; hel rakfisk skåret i biter, mandelpotet, masse purreløk, rømme, meierismør og ertebrød. Drikke er selvfølgelig øl og akkevitt. I Gudbrandsdalen vet jeg at de bruker kokt egg også som tilbehør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugla Skrevet 25. november 2003 #8 Del Skrevet 25. november 2003 I Gudbrandsdalen vet jeg at de bruker kokt egg også som tilbehør Åååå..... Det var nytt for de "dølene" jeg kjenner... Bruker heller ikke poteter, men derimot hjemmebaket flattbrød (noen bruker lefse), og det består jo av mye poteter. Ellers løk, smør og rømme som tilbehør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lenemor Skrevet 26. november 2003 #9 Del Skrevet 26. november 2003 Bruker erterbrød istede for flatbrød vi da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaktus Skrevet 26. november 2003 #10 Del Skrevet 26. november 2003 For meg er det et must med lefse, men vet at mange også spiser rakafisk med poteter. Hos oss er det vanlig med rå løk og rødbeter ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liza Skrevet 26. november 2003 #11 Del Skrevet 26. november 2003 vi "smører" rakafisken utover lefsa og har på purre. faren min er vant med mandelpotet til, moren min er vant med flatbrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå