BlaBla Skrevet 13. november 2003 #1 Del Skrevet 13. november 2003 Potatoskins. Hva er det? Det høres veldig godt ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 13. november 2003 #2 Del Skrevet 13. november 2003 Er ikke det fritert potetskall da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 13. november 2003 #3 Del Skrevet 13. november 2003 Potatoskins er poteter som er delt i to ( med skall!), lagt på ost ( vet ikke helt hvilken...) og så stekt i ovnen. Noen har i tillegg strødd på bacon-biter!!! ...nam..nam.. De serveres gjerne med en rømmedressing til... mmmm..... :D :D = skikkelig slankemat!!! :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. november 2003 #4 Del Skrevet 13. november 2003 Pleier å være cheddar ost! Og sprøstekt bacon oppå! Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lady-M Skrevet 13. november 2003 #5 Del Skrevet 13. november 2003 Dette er skikkelig godt! Kan også bruke krydret kjøttdeig og ost. Kjempegodt til øl! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malou Skrevet 13. november 2003 #6 Del Skrevet 13. november 2003 :siklesmiley: Jennifer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 13. november 2003 #7 Del Skrevet 13. november 2003 *sulten* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 13. november 2003 #8 Del Skrevet 13. november 2003 Loaded potatoskins på TGI Friday..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mitsumi Skrevet 13. november 2003 #9 Del Skrevet 13. november 2003 Er ikke det fritert potetskall da? No, that's called hash browns and it's very common in the US as a breakfast dish served with omelette or scrambeled eggs. Often served with bacon aswell. Thomasine is right in her description, sometimes they are also called spuds. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Litago Skrevet 13. november 2003 #10 Del Skrevet 13. november 2003 Hash browns er nok ikke fritert potetskall. Det er revne råe poteter som er stekt i bacon fett. De revne potetene lages som små flate kaker før du steker dem. Men ikke press dem for hardt sammen! Du skal fremdeles kunne se at det er revne poteter. Noen liker at de er stekt på begge sider, andre foretrekker at de bare er stekt på en side. I tillegg kan du putte i diverse smaksingredienser slik som f.eks. hvitløk, paprika, løk, sopp osv. Hash browns med "nogo attåt" er et godt alternativ til potatoskin! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mitsumi Skrevet 13. november 2003 #11 Del Skrevet 13. november 2003 It's not the same? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mitsumi Skrevet 13. november 2003 #12 Del Skrevet 13. november 2003 Hash browns er nok ikke fritert potetskall. Det er revne råe poteter som er stekt i bacon fett. De revne potetene lages som små flate kaker før du steker dem. Men ikke press dem for hardt sammen! That sounds like Swiss potatoes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 13. november 2003 #13 Del Skrevet 13. november 2003 Hash browns minner om sveitsisk røsti, og lages av revet potet. Potatoeskins er skåret opp som potetbåter, selv om resten av oppskriften noke r ulik fra sted til sted. Hash browns oppskrifter: http://southernfood.about.com/cs/hashbrowns/ Bilde av hash browns: http://www.simplotfoods.com/index.cfm?cont...ts&class_id=284 Bilde av potato skins: http://www.farmhousepotatobakers.co.uk/pro...t.asp?prodID=10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anna Lovinda Skrevet 13. november 2003 #14 Del Skrevet 13. november 2003 Hash browns minner om sveitsisk røsti, og lages av revet potet. Potatoeskins er skåret opp som potetbåter, selv om resten av oppskriften noke r ulik fra sted til sted. Hash browns oppskrifter: http://southernfood.about.com/cs/hashbrowns/ Bilde av hash browns: http://www.simplotfoods.com/index.cfm?cont...ts&class_id=284 Bilde av potato skins:http://www.farmhousepotatobakers.co.uk/product.asp?prodID=10Elementærkunnskap for folk som har oppholdt seg i England eller Amerika. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 13. november 2003 #15 Del Skrevet 13. november 2003 Ja, jeg har bodd en periode i USA, og må si jeg er glade for at det ikke er vanlig med hash browns i Norge til frokost. Kunne nok vært ganske så tykk, så godt som det er!! *slafs* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anna Lovinda Skrevet 13. november 2003 #16 Del Skrevet 13. november 2003 Hash browns med frokostpølser, eggerøre med løk, sopp og tomater. Mmmm. Som bare Denny's kan lage det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 13. november 2003 #17 Del Skrevet 13. november 2003 Pølsene kan du ha for deg sjæl *blæh* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anna Lovinda Skrevet 13. november 2003 #18 Del Skrevet 13. november 2003 Pølsene kan du ha for deg sjæl *blæh*Ja, jeg tar gjerne alle pølsene, jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 13. november 2003 #19 Del Skrevet 13. november 2003 Dårlig gjort å "snakke" om sånn mat .. jeg blir så suuulten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 13. november 2003 #20 Del Skrevet 13. november 2003 Etter å ha sett de bildene ble jeg også sulten!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå