Gå til innhold

Potatoskins


BlaBla

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Potatoskins er poteter som er delt i to ( med skall!), lagt på ost ( vet ikke helt hvilken...) og så stekt i ovnen. Noen har i tillegg strødd på bacon-biter!!! ...nam..nam.. De serveres gjerne med en rømmedressing til... mmmm..... :D :D = skikkelig slankemat!!! :ler: :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er ikke det fritert potetskall da?

No, that's called hash browns and it's very common in the US as a breakfast dish served with omelette or scrambeled eggs. Often served with bacon aswell.

Thomasine is right in her description, sometimes they are also called spuds.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hash browns er nok ikke fritert potetskall.

Det er revne råe poteter som er stekt i bacon fett.

De revne potetene lages som små flate kaker før du steker dem. Men ikke press dem for hardt sammen! Du skal fremdeles kunne se at det er revne poteter. Noen liker at de er stekt på begge sider, andre foretrekker at de bare er stekt på en side.

I tillegg kan du putte i diverse smaksingredienser slik som f.eks. hvitløk, paprika, løk, sopp osv.

Hash browns med "nogo attåt" er et godt alternativ til potatoskin!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hash browns er nok ikke fritert potetskall.

Det er revne råe poteter som er stekt i bacon fett.  

De revne potetene lages som små flate kaker før du steker dem.  Men ikke press dem for hardt sammen!

That sounds like Swiss potatoes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hash browns minner om sveitsisk røsti, og lages av revet potet.

Potatoeskins er skåret opp som potetbåter, selv om resten av oppskriften noke r ulik fra sted til sted.

Hash browns oppskrifter:

http://southernfood.about.com/cs/hashbrowns/

Bilde av hash browns:

http://www.simplotfoods.com/index.cfm?cont...ts&class_id=284

Bilde av potato skins:

http://www.farmhousepotatobakers.co.uk/pro...t.asp?prodID=10

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hash browns minner om sveitsisk røsti, og lages av revet potet.

Potatoeskins er skåret opp som potetbåter, selv om resten av oppskriften noke r ulik fra sted til sted.

Hash browns oppskrifter:

http://southernfood.about.com/cs/hashbrowns/

Bilde av hash browns:

http://www.simplotfoods.com/index.cfm?cont...ts&class_id=284

Bilde av potato skins:http://www.farmhousepotatobakers.co.uk/product.asp?prodID=10

Elementærkunnskap for folk som har oppholdt seg i England eller Amerika. :wink:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg har bodd en periode i USA, og må si jeg er glade for at det ikke er vanlig med hash browns i Norge til frokost. Kunne nok vært ganske så tykk, så godt som det er!! *slafs*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...