AnonymBruker Skrevet 7. juni 2011 #1 Skrevet 7. juni 2011 Jeg kom til å tenke på noe nå, mens brødduften sprer seg på kjøkkenet. Brød i butikken nå har grovhetsskalaen på seg, men vil noen si noe om grovheten på brødet jeg baker selv? Det er litt på slump, men bruker ca disse målene: 7,5 dl hvetemel 7,5 dl finmalt grov hvete 2,5 dl havregryn En dæsj linfrø En dobbel dæsj solsikkefrø + noen gulerøtter, men de er vel ikke med å å regulere grovheten Noen som vil komme med en gjett på grovheten?
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2011 #2 Skrevet 7. juni 2011 Søkte såklart på dette etterpå, og fant en kalkulator på dette på nett. Brødet mitt ble grovt, sånn om noen lurte.. Her kan andre brødbakere sjekke: http://www.brodogkorn.no/brodskala-kalkulatoren/
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2011 #3 Skrevet 7. juni 2011 Søkte såklart på dette etterpå, og fant en kalkulator på dette på nett. Brødet mitt ble grovt, sånn om noen lurte.. Her kan andre brødbakere sjekke: http://www.brodogkorn.no/brodskala-kalkulatoren/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå