Gå til innhold

Bake brød selv - grovhetsgrad


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kom til å tenke på noe nå, mens brødduften sprer seg på kjøkkenet. Brød i butikken nå har grovhetsskalaen på seg, men vil noen si noe om grovheten på brødet jeg baker selv? Det er litt på slump, men bruker ca disse målene:

7,5 dl hvetemel

7,5 dl finmalt grov hvete

2,5 dl havregryn

En dæsj linfrø

En dobbel dæsj solsikkefrø

+ noen gulerøtter, men de er vel ikke med å å regulere grovheten :fnise:

Noen som vil komme med en gjett på grovheten?

Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...