Frk. Belle Skrevet 6. juni 2011 #1 Skrevet 6. juni 2011 (endret) Vi har en del snegler i hagen (sånn med sneglehus) som jeg har fått vite er spiselige. Tenker det hadde vært gøy å lage Escargot. Har googla litt og funnet diverse fremgangsmåter, men lurer veldig på om noen her faktisk har prøvd?! Endret 6. juni 2011 av Frk. Belle
sequin Skrevet 6. juni 2011 #3 Skrevet 6. juni 2011 På barneskolen hadde vi sånn "dag i fjæra", hvor vi plukket strandsnegler, kokte de i saltvann og spiste de :gjeiper: Det var egentlig ganske godt, bare ganske kjedelig å måtte skrelle av de sneglehuset. Har aldri prøvd hagesnegler da, kan hende det blir noe annerledes :gjeiper:
Frk. Belle Skrevet 6. juni 2011 Forfatter #4 Skrevet 6. juni 2011 På barneskolen hadde vi sånn "dag i fjæra", hvor vi plukket strandsnegler, kokte de i saltvann og spiste de :gjeiper: Det var egentlig ganske godt, bare ganske kjedelig å måtte skrelle av de sneglehuset. Har aldri prøvd hagesnegler da, kan hende det blir noe annerledes :gjeiper: Jeg er vant med å spise strandsnegler og synes det veldig godt (pirket de ut med tannpirker etter de var kokt) så tenkte det kunne vært gøy å prøve med hagesenger også.. men de er jo en del større så virker som de krever litt mer bearbeiding.. + at det går i jord og ikke i saltvann og dermed er mer "skittne"
Sunchild Skrevet 6. juni 2011 #5 Skrevet 6. juni 2011 Har aldri lagd det selv, men svigermor har det som spesialitet. Trikset med hagesnegler er at de må mates med kun hvitt mel i en uke før "innhøstning", for å fjerne alt de måtte ha i fordøyelsessystemet som gir en besk/ubehagelig smak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå