Papaya Skrevet 12. november 2003 #21 Del Skrevet 12. november 2003 Vi spiser alltid pinnekjøtt med komle,vossakorv og kålrabistappe,og riskrem til dessert. nam nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piñacolada Skrevet 12. november 2003 #22 Del Skrevet 12. november 2003 Pinnekjøtt med poteter og kålrabi! Mmmmmmmmmmmmmmm................... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linemor Skrevet 12. november 2003 #23 Del Skrevet 12. november 2003 ribbe, poteter og sånn og da selvsagt. noen spiser julepøler og innmatspølser og da, men det makter ikke jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sandra Skrevet 12. november 2003 #24 Del Skrevet 12. november 2003 I fjor spiste jeg faktisk Isets julevegetarmiddag som hun la ut her på Kvinnguiden. Veldig godt, takk Iset! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 12. november 2003 #25 Del Skrevet 12. november 2003 Det blir ikke jul uten mors ribbe, hjemmelaga kjøttkaker, koteletter, medisterpølse med tilbehør...Men da blir det til gjengjeld JUL, også!!! K Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cecilie Skrevet 12. november 2003 #26 Del Skrevet 12. november 2003 Spiser hummer til julemiddag jeg (av og til kamskjell som forrett). Resten av familien spiser ribbe, medisterpølser og masse tilbehør. Dessert er ekte riskrem med rødsaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trude29 Skrevet 12. november 2003 #27 Del Skrevet 12. november 2003 Det blir skinkestek m. tilbehør , med riskrem og rørte jordbær til dessert. Skal til svigers, de pleier å ha pinnekjøtt . Men de endrer meny når jeg kommer til julemiddag ! Får forhåpentligvis litt ribbe på 1.dag hos mamma og pappa. Mmm gleder meg til jul ..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 12. november 2003 #28 Del Skrevet 12. november 2003 er min første jul som kjøtteter, etter nesten 7 år som vegetarianer. så det blir litt spesielt. skal ha ribbe med tilbehør:) namnam. er også min første jul som mamma, blir spennende det:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 13. november 2003 #29 Del Skrevet 13. november 2003 Husker fra min barndom at vi hadde chips til søndagsmiddagen . Nå får vi det når vi er og spiser middag hos min manns bror i romjula. Det er godt, men vi bruker det aldri selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 13. november 2003 #30 Del Skrevet 13. november 2003 Ser at mange bruker brun saus til ribba. Det er ikke jeg vant med, vi bruker sjyen etter steikinga (kokt ut i litt vann). Vi er jo forskjellige, men jeg personlig synes det blir litt kvalmt med saus til ribba. Blir som å ha saus til svinekoteletter, og det synes jeg heller ikke passer... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Livets datter Skrevet 13. november 2003 #31 Del Skrevet 13. november 2003 Liker ikke pinnekjøtt, og er heller ikke SÅ begeistret for ribbe, så det går stort sett i jule-pølser, medisterkaker og lefse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
punkyB Skrevet 13. november 2003 #32 Del Skrevet 13. november 2003 Spiser kalkun med spesialstuffing, mandelpoteter , rosenkål , saus og tyttebær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Devi Skrevet 13. november 2003 #33 Del Skrevet 13. november 2003 Ribbe, men jeg begynner å gå lei. Forandring fryder også på julaften Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 13. november 2003 #34 Del Skrevet 13. november 2003 Ribbe Skinkestek Medisterpølser Medisterkaker Spiser mest medisterpølser jeg da..Er ikke så glad i det andre..Og knasker litt svor hvis den er blitt sprø... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruby Skrevet 13. november 2003 #35 Del Skrevet 13. november 2003 Ribbe Skinkestek Medisterpølser Innmatspølser Medisterkaker Surkål Poteter Saus Jeg må ha saus til ribba jeg..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 13. november 2003 #36 Del Skrevet 13. november 2003 Vi spiser ribbe, julepølse og medisterkaker sammen med surkål, mandelpoteter, brun saus og masse tyttebær. Men jeg er også veldig glad i pinnekjøtt, så heldigvis har vi det på 1. juledag . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marina Skrevet 13. november 2003 #37 Del Skrevet 13. november 2003 Vi spiser ribbe, julepølse og medisterkaker sammen med surkål, mandelpoteter, brun saus og masse tyttebær. Men jeg er også veldig glad i pinnekjøtt, så heldigvis har vi det på 1. juledag . Sånn har vi det også! Jeg syns pinnekjøtt er mye bedre enn svineribbe, men det er visst umulig å endre på menyen på julaften.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Salt Skrevet 14. november 2003 #38 Del Skrevet 14. november 2003 Vi spiser pinnekjøtt med tilbehør på julaften. Jeg har aldri likt pinnekjøtt, men det blir ikke jul uten likevel, det er noe med lukten, stemningen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Julie Skrevet 16. november 2003 #39 Del Skrevet 16. november 2003 Lutefisk med mandelpoteter, hjemmebakt lefse og bacon. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Julenissemamma Skrevet 16. november 2003 #40 Del Skrevet 16. november 2003 Eg er ein ekte vestlending som elskar å ete pinnekjøtt med tilbehør som poteter, stappe, fettsos og tytebæsyltety! 1.juledag har vi alltid steik og ribbe med rette tilbehør. Det er ikkje fullt så godt, men svora er god å ete på! Til dessert har vi mykje rart. Krumkaker,is,krem,multe,riskrem og sjokolademoussè. Nyttår-afta har vi kalkun med heimelaga potetsalatar og valdorfsalat. Dessutan må det vere småpoteter til og lysebrun sos. + Mykje Hansa juleøl. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå