Gå til innhold

Hva spiser dere på julaften?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi spiser alltid pinnekjøtt med komle,vossakorv og kålrabistappe,og riskrem til dessert. nam nam :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pinnekjøtt med poteter og kålrabi!

Mmmmmmmmmmmmmmm...................

Skrevet

ribbe, poteter og sånn og da selvsagt. noen spiser julepøler og innmatspølser og da, men det makter ikke jeg.

Skrevet

I fjor spiste jeg faktisk Isets julevegetarmiddag som hun la ut her på Kvinnguiden.

Veldig godt, takk Iset!

:)

Skrevet

Det blir ikke jul uten mors ribbe, hjemmelaga kjøttkaker, koteletter, medisterpølse med tilbehør...Men da blir det til gjengjeld JUL, også!!!

K

Skrevet

Spiser hummer til julemiddag jeg (av og til kamskjell som forrett).

Resten av familien spiser ribbe, medisterpølser og masse tilbehør.

Dessert er ekte riskrem med rødsaus.

Skrevet

Det blir skinkestek m. tilbehør , med riskrem og rørte jordbær til dessert. Skal til svigers, de pleier å ha pinnekjøtt . Men de endrer meny når jeg kommer til julemiddag ! Får forhåpentligvis litt ribbe på 1.dag hos mamma og pappa. Mmm gleder meg til jul .....

Skrevet

er min første jul som kjøtteter, etter nesten 7 år som vegetarianer. så det blir litt spesielt. skal ha ribbe med tilbehør:) namnam.

er også min første jul som mamma, blir spennende det:)

Skrevet

Husker fra min barndom at vi hadde chips til søndagsmiddagen :) .

Nå får vi det når vi er og spiser middag hos min manns bror i romjula. Det er godt, men vi bruker det aldri selv.

Skrevet

Ser at mange bruker brun saus til ribba. Det er ikke jeg vant med, vi bruker sjyen etter steikinga (kokt ut i litt vann).

Vi er jo forskjellige, men jeg personlig synes det blir litt kvalmt med saus til ribba. Blir som å ha saus til svinekoteletter, og det synes jeg heller ikke passer...

Skrevet

Liker ikke pinnekjøtt, og er heller ikke SÅ begeistret for ribbe, så det går stort sett i jule-pølser, medisterkaker og lefse.

Skrevet

Spiser kalkun med spesialstuffing, mandelpoteter , rosenkål , saus og tyttebær.

Skrevet

Ribbe, men jeg begynner å gå lei.

Forandring fryder også på julaften

Skrevet

Ribbe

Skinkestek

Medisterpølser

Medisterkaker

Spiser mest medisterpølser jeg da..Er ikke så glad i det andre..Og knasker litt svor hvis den er blitt sprø...

Skrevet

Ribbe

Skinkestek

Medisterpølser

Innmatspølser

Medisterkaker

Surkål

Poteter

Saus

Jeg må ha saus til ribba jeg.....

Skrevet

Vi spiser ribbe, julepølse og medisterkaker sammen med surkål, mandelpoteter, brun saus og masse tyttebær. Men jeg er også veldig glad i pinnekjøtt, så heldigvis har vi det på 1. juledag :).

Skrevet
Vi spiser ribbe, julepølse og medisterkaker sammen med surkål, mandelpoteter, brun saus og masse tyttebær. Men jeg er også veldig glad i pinnekjøtt, så heldigvis har vi det på 1. juledag :).
Sånn har vi det også! Jeg syns pinnekjøtt er mye bedre enn svineribbe, men det er visst umulig å endre på menyen på julaften..
Skrevet

Vi spiser pinnekjøtt med tilbehør på julaften. Jeg har aldri likt pinnekjøtt, men det blir ikke jul uten likevel, det er noe med lukten, stemningen...

Skrevet

Lutefisk med mandelpoteter, hjemmebakt lefse og bacon. Nam!

Gjest Julenissemamma
Skrevet

Eg er ein ekte vestlending som elskar å ete pinnekjøtt med tilbehør som poteter, stappe, fettsos og tytebæsyltety!

1.juledag har vi alltid steik og ribbe med rette tilbehør. Det er ikkje fullt så godt, men svora er god å ete på!

Til dessert har vi mykje rart. Krumkaker,is,krem,multe,riskrem og sjokolademoussè.

Nyttår-afta har vi kalkun med heimelaga potetsalatar og valdorfsalat. Dessutan må det vere småpoteter til og lysebrun sos.

+ Mykje Hansa juleøl.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...