Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilket smør skal jeg bruke i smørkrem? Syns det blir så "hardt" når jeg bruker margarin, vanskelig å få ut av sprøyteposen.. Er ikke noe glad i meierismør, syns ikke det smaker godt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville gått for usaltet meierismør. Men hvis du ikke liker smør så er kanskje ikke smørkrem det beste valget?

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg pleier å bruke FP sitt bakesmør.. Meierismør har for kraftig smak for å være i smørkremen. Anbefaler å blende den ut med smeltet sjokolade eller kremost for å få den litt lettere. Hvis det blir for hardt selv rett etter den er laget må du bruke mer vann/melk.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg pleier å bruke FP sitt bakesmør.. Meierismør har for kraftig smak for å være i smørkremen. Anbefaler å blende den ut med smeltet sjokolade eller kremost for å få den litt lettere. Hvis det blir for hardt selv rett etter den er laget må du bruke mer vann/melk.

Hva er FP? Ja jeg syns meieri smør har for kraftig smak. Det smaker godt om jeg bruker melange da, men skulle gjerne hatt et mykere smør eller margarin.

Skrevet

Margarin er ikke smør.

I smørkrem skal det brukes smør, og det beste valget er helt vanlig meierismør. Dersom man synes det blir for krafig kan man kompensere med litt syre i lag med, f. eks sitron eller lime.

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Enig med siste taler.

Jeg pleier å bruke halvparten smør og halvparten kremost. Det fungerer også bra. Og veldig enig i det med å ha litt syre i. :)

  • Liker 2
Skrevet

Hva er FP? Ja jeg syns meieri smør har for kraftig smak. Det smaker godt om jeg bruker melange da, men skulle gjerne hatt et mykere smør eller margarin.

FP er First Price. Billigmerket, altså

AnonymBruker
Skrevet

Når man lager smørkrem må jo smøret vere romtemperert.ellers blir det jo for hardt.

Gjest idakaroline
Skrevet

Margarin er fremstilt kunstig, så tror ikke det er det beste å bruke.

Når jeg har laget smørkrem, har jeg brukt meierismør. Nå er jeg ikke så veldig glad i smørkrem selv da, så hver gang jeg har laget det har det vært til de andre i familien. Kanskje jeg skal prøve å blande i litt kremost neste gang? :jepp:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...