Gjest Indianlady Skrevet 11. november 2003 #1 Del Skrevet 11. november 2003 Nå skal jeg spise Rotti,Achar,egg og indisk te Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 11. november 2003 #2 Del Skrevet 11. november 2003 Achar? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Indianlady Skrevet 11. november 2003 #3 Del Skrevet 11. november 2003 Achar? Det er en chutney med mango,sitron,gullrøtter,chili,og ingefær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 11. november 2003 #4 Del Skrevet 11. november 2003 Får spørre litt jeg også. Hva er Rotti? :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Indianlady Skrevet 11. november 2003 #5 Del Skrevet 11. november 2003 Får spørre litt jeg også. Hva er Rotti? :D Chapatti er det samme som Rotti,det er et indisk brød stekt i stekepanna ser ut som en pannekake Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 11. november 2003 #6 Del Skrevet 11. november 2003 GI oss oppskrift da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 11. november 2003 #7 Del Skrevet 11. november 2003 GI oss oppskrift da! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Indianlady Skrevet 11. november 2003 #8 Del Skrevet 11. november 2003 Chapatti/Roti 400 gr sammalt fin hvete 2 1/2 dl vann 1 ts salt Bland mel salt og lunkent vann.Kna deigen godt og la deigen hvile litt et lunt sted.Kna den gjerne et par ganger i den tiden.Del deigen i 8-10 like store deler.Form emnene til små boller.Trykk bollene flate og kjevl dem tynne og fine etterhvert som de stekes.De stekes i tørr panne i middelsterk varme.Press eventuelt luft bobler ut med et stykke tøy.Brødene vendes etter 5 min .Legg Chapattiene oppå hverandre med et klede rundt for å holde varmen.Chapattiene serveres varme,oppvarmede blir seige. Indisk Te 3/4 l vann 1/4 l melk 1 ts kardemomme 1 ts kanel 1 ss anisfrø 6 nellikspiker 2 teposer Ha krydderet i vann i en kjele og la det hele koke 1/2 time.Tilsett te og melk og la det koke opp.Ta kjelen til side og la det trekke ca 15 min.Sil fra krydderet og teposene.Sukkeret tilsetteshelst ved servering. Achar fås kjøpt på utenlandske foretninger(pakistanske eller indiske) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
14062003 Skrevet 11. november 2003 #9 Del Skrevet 11. november 2003 Det beste jeg vet er blåbærpannekaker (med egenplukkede blåbær) og raspeball m/dott og flesk *nam* Beklager om jeg misforstod tråden... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 11. november 2003 #10 Del Skrevet 11. november 2003 Takker og bukker :D Men teposer? Earl Grey da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 11. november 2003 #11 Del Skrevet 11. november 2003 I Sør-India var chapatti slike lumpeliknende brød fra stekepannen, mens rothi var stekt med litt bakepulver slik at de blåste seg litt opp og derfor mettet litt mer. Begge deler er godt til 1000!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Indianlady Skrevet 12. november 2003 #12 Del Skrevet 12. november 2003 Takker og bukker :D Men teposer? Earl Grey da? Bruk vanlig Lipton gul te Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørnsdatter Skrevet 12. november 2003 #13 Del Skrevet 12. november 2003 Har akkurat laget meg te etter Indianladys oppskrift (brukte earl gray-teen i skapet jeg da...) ANBEFALES!! Kjempegodt! Bare det at det tok så sinnsykt lang tid... Men verdt å vente på! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå