AnonymBruker Skrevet 20. mai 2011 #1 Skrevet 20. mai 2011 Jeg ønsker å lage meg litt ekstra gode middager i helgen, men er usikker på hva jeg skal lage, i og med at jeg har begynt på lavkarbo. Jeg tenker litt på taco, men da må jeg kutte ut pita/tortillas, eller finnes det noe som kan fungere som en lavkarbo-erstatning for dette? Ellers, har dere noen veldig gode forslag? Dessert vil jeg også lage meg i morgen, hva foreslår dere? Det må være veldig lite karbo i det...
Gjest Tipo Skrevet 20. mai 2011 #2 Skrevet 20. mai 2011 Jeg sitter søvnløs og surfer på denne siden for å finne ut hva jeg skal lage til middag i morgen: http://www.matprat.no/kos/koseoppskrifter/rask-kosemat/?articleNavi=1112|31
Anis Skrevet 20. mai 2011 #4 Skrevet 20. mai 2011 Jeg ønsker å lage meg litt ekstra gode middager i helgen, men er usikker på hva jeg skal lage, i og med at jeg har begynt på lavkarbo. Jeg tenker litt på taco, men da må jeg kutte ut pita/tortillas, eller finnes det noe som kan fungere som en lavkarbo-erstatning for dette? Ellers, har dere noen veldig gode forslag? Dessert vil jeg også lage meg i morgen, hva foreslår dere? Det må være veldig lite karbo i det... Sjekk disse bloggene ---> http://lchf-bloggen.blogspot.com/ http://lenabeatrice.net/ http://fristendelavkarbo.wordpress.com/ Her er det hauuugevis av gode oppskrifter
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2011 #5 Skrevet 20. mai 2011 Husker ikke hvilket blogg jeg leste det på, men så det var noen som hadde brukt salatblader istedenfor lefser
Gjest grønnfi Skrevet 20. mai 2011 #6 Skrevet 20. mai 2011 Lage Oppsie brød og bruke det som lefser. Husker ikke oppskriften i farta men google det.........
Tullepia Skrevet 20. mai 2011 #7 Skrevet 20. mai 2011 Lime-marinert uerfilet sammen med kikerter marinert i hvitløk og god olivenolje, og spinatpuré til! La fisken ligge i saften av to lime og en sitron, samt en løk og litt hvit pepper i noen timer. Skyll av kikertene, hell over olje, hvitløk, salt og pepper. Skyll spinaten, kjør den i stavmikser med en dæsj fløte. Stek fisken sammen med løken (eller hvis du er modig, spis den kald rett fra marinaden. Marinaden "koker" fisken i syren, men da må den stå ett døgn), varm kikertene og pureen. Server!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå