Gjest Mauna Lee Skrevet 18. mai 2011 #1 Skrevet 18. mai 2011 Jeg har sitti å undersøkt litt om steking av flesk, og i mange av oppskiftsbøkene jeg har sett så står det at flesket skal legges i kald panne og så stekes. (Ingrid Espelid Hovig skriver bl.a. dette, og hun vil jeg ikke krangle med). Men det står ingenting om grunnen til dette, så hvorfor legger man flesket i kald panne? Er det den mest effektive måten å smelte fettet i flesket på så det renner ut?
Kvist Skrevet 18. mai 2011 #2 Skrevet 18. mai 2011 Er det den mest effektive måten å smelte fettet i flesket på så det renner ut? Mer fett kommer ut, og flesket/baconet blir sprøere når det får steke i masse av sitt eget fett.
Gjest Mauna Lee Skrevet 18. mai 2011 #3 Skrevet 18. mai 2011 Det var det jeg tenkte =) Det er godt jeg har KG når opplysningskontoret for kjøtt er stengt for kvelden =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå