Gå til innhold

Steking av flesk


Anbefalte innlegg

Gjest Mauna Lee
Skrevet

Jeg har sitti å undersøkt litt om steking av flesk, og i mange av oppskiftsbøkene jeg har sett så står det at flesket skal legges i kald panne og så stekes. (Ingrid Espelid Hovig skriver bl.a. dette, og hun vil jeg ikke krangle med). Men det står ingenting om grunnen til dette, så hvorfor legger man flesket i kald panne? Er det den mest effektive måten å smelte fettet i flesket på så det renner ut?

Skrevet

Er det den mest effektive måten å smelte fettet i flesket på så det renner ut?

:jepp:

Mer fett kommer ut, og flesket/baconet blir sprøere når det får steke i masse av sitt eget fett.

Gjest Mauna Lee
Skrevet

Det var det jeg tenkte =) Det er godt jeg har KG når opplysningskontoret for kjøtt er stengt for kvelden =)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...