Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har aldri sett det i butikken. Kanskje du kan bruke finbakstmel eller durumhvete (til pizzabunn) i stedet for?

Jeg hadde nok glatt satset på at det ville gå bra med bare vanlig hvetemel, gidder sjelden å stresse for mye når jeg skal bake. :)

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/559631-br%C3%B8dmel/#findComment-9226850
Del på andre sider

Annonse

Typisk eksempel på håpløs oppskrift. Kommer i klasse med å si 1 ss kryddermix. For det første vet man ikke hva det er og for det andre har slike produkter ofte en begrenset levetid fra produsent. Hva gjør man når varen ikke lenger er å få kjøpt? Det første jeg gjør når jeg ser slike oppskrifter som jeg kunne tenke meg å prøve, er å gå i butikken og se hva innholdet er på den spesielle ingrediensen. Så skriver jeg om oppskriften til noe som kan fungere til evig tid.

Mens jeg er i utblåsningsmodus: Kakeoppskrifter som ikke spesifiserer diameter på springform spesielt for kaker som skal stekes er tilsvarende håpløse. Får meg til å mistenke at forfatteren ikke har prøvet selv. Oppskrifter på retter som skal i en ildfast form og så i stekeovn har også godt av å beskrive literstørrelsen på formen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/559631-br%C3%B8dmel/#findComment-9229694
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...