Gjest Madam Felle Skrevet 7. november 2003 #1 Del Skrevet 7. november 2003 Hei alle sammen Jeg skal ha praktisk eksamen i heimkunnskap på tirsdag med emne "middagsmåltidet med vekt på fisk". Skal lage en fisk i gryte med fiskefilet, men det jeg lurer på er hva jeg bør snakke om? Jeg skal jo forklare hvordan en tar bort bein fra fisken, og hvordan en kutter den i passelige serveringsbiter. Vil så forklare hvordan en lager retten, men siden jeg bare har 15 min på meg tar jeg ikke for meg noe om grønsakene. Men føler jeg må snakke litt om viktigheten av middagsmåltid, men hva? Er det noen som kan hjelpe meg? har lyst å gjøre det bra, men står nå totalt stille :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catzy Skrevet 8. november 2003 #2 Del Skrevet 8. november 2003 Hvilke aspekter er viktig ved middag? - næringsmessige - her er virkelig sjansen for å få i seg grønnsaker + andre lure ting som du kan mer om enn meg - sosialt - familien samler seg, og man får snakket litt om hva man har gjort, planlegge dagen etter - sosial trening- lærer barn og voksne hvordan man oppfører seg ved bordet når man er ute blandt folk. (jepp, voksne. Må stadig minne sambo om at det er uhøflig å gå fra bordet for å se på tv når han er ferdig og ikke jeg.) Catzy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 8. november 2003 #3 Del Skrevet 8. november 2003 takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå