AnonymBruker Skrevet 14. mai 2011 #1 Skrevet 14. mai 2011 i vårt bryllup er middag bestående av bufeet. dermed skal folk kunne forsyne seg selv. det settes frem vinflasker og øl på bordene. etter middagen er det cognac, sprit, vin, øl, likør...men vi har ikke servitører så lurer litt på hvordan vi skal løse dette problemet. litt redd for at dersom man setter det frem så er det borte på et blunk fordi folk forsyner seg vilt og grådig.,.. hva tenker dere?
Gjest Solstråla88 Skrevet 14. mai 2011 #2 Skrevet 14. mai 2011 Vil anbefale og ha en servitør, eller i hvertfall bartender, hvis folk skal forskyne seg selv, kan det fort bli rølpete, folk blander jo så sinnsykt sterke drinker. Sats på og ha en bartender i hvertfall, og egentlig en servitør, som kan rydde etter dere og hjelpe dere og gjennomføre dagen. Buffeen må jo fylles opp etterhvert også. 1
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2011 #3 Skrevet 15. mai 2011 Kan du ikke spørre en du jobber sammen med, evt. venninne/venn av søster/mor/far etc. om vedkommende kan stå i baren? I alle fall i starten, etter klokka 1-2 blir det uansett rølp i en eller annen form, er min erfaring.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå