Gå til innhold

Etasjekake.


Arwen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skikkelig fin kake der, men vi skal ikke ha sånn etasjekake. Jeg vil ta vare på den øverste etasjen på kaka vår og fryse ned for så å ta den opp igjen på vår 1 års bryllupsdag. Så min forlover som skal bake vår kake skal bruke et stativ som gir luft mellom etasjene.

Men på en sånn kake ville jeg anta at man må skjære toppen først? Litt usikker her, men skjærer man i bunnen først vil vel kanskje kaka velte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har jeg også lurt på, noen som vet helt sikkert? Var i en atten-årsdag til en utenlandsk jente som hadde en stor kake i midten med broer til mindre kaker rundt - så ut som en skikkelig stooor bryllupskake, men den var visst bare til pynt :o - er disse kakene kanskje også bare til utstilling?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...