Gjest Serena Skrevet 12. mai 2011 #1 Skrevet 12. mai 2011 Hvis du arrangerte ett bryllup hvor prise ikke hadde hatt noe å si, hva ville du serverte og hvorfor?
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2011 #2 Skrevet 12. mai 2011 Hadde ihvertfall hatt andebryst til hovedrett for det er det beste jeg vet!
momo Skrevet 12. mai 2011 #3 Skrevet 12. mai 2011 Jeg tror faktisk jeg ville hatt tapas, men skulle da virkelig hatt ett godt utvalg av både varm og kald mat.
Skravlebøtta Skrevet 12. mai 2011 #4 Skrevet 12. mai 2011 (endret) baconsurret brosme med hvitvins-saus(smaker luksus og deilig) eller sushi(er enkelt, greit og knallgodt) Endret 12. mai 2011 av lallaroe
Gjest Purple Haze Skrevet 12. mai 2011 #5 Skrevet 12. mai 2011 baconsurret brosme med hvitvins-saus(smaker luksus og deilig) eller sushi(er enkelt, greit og knallgodt) Oi, hvis jeg hadde blitt servert sushi som gjest i bryllup, hadde jeg blitt skuffet. Det er virkelig det verste jeg vet! Greit å velge noe som er litt mer all round, og ikke bare noe man selv liker, kanskje? Jeg skal ikke gifte meg, så jeg aner ikke hvorfor jeg stadig forviller meg inn på bryllupsforumet 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2011 #6 Skrevet 12. mai 2011 Den 15 retters middagen jeg fikk på en restaurant i Venezia med to Michelinstjerner. Inkluderte blant annet duebryst.
Gjest Leonidene Skrevet 12. mai 2011 #7 Skrevet 12. mai 2011 Då hadde eg tatt middagen på eit hotell i nærheten med resturant som har åpen buffe, de har knallgod mat der. Masse forskjellig; vegetar, kjøtt, fisk, skalldyr, kald mat, varm mat, forretter, dessert, ost og kjeks, etc.
Anglofil Skrevet 12. mai 2011 #8 Skrevet 12. mai 2011 Ville fremdeles gått for den menyen vi har valgt: 1. forrett: * Hjemmerøkt kyllingbryst fra Stange med råmarinert asparges, friterte rødbetstrimler og løpstikkepesto (forslag fra stedet hvor vi skal ha vielse/fest) 2. forett/hvilerett * Bruschetta Hovedrett: * Grillet medaljong av Kjærnsmo-okse (stedet hvor vi gifter oss), broccoli- og gulrotstimbal, rosmarinsjy og pommes Anne. Dessert: * Bringebærsorbét Mvh Yvonne
Sunchild Skrevet 14. mai 2011 #9 Skrevet 14. mai 2011 Jeg ville gått for et rimelig enormt koldtbord kombinert med en god grill og en innleid grillmester eller to Foretrekker den litt løsere stemningen av at alle går rundt og forsyner seg selv, samt at jeg har en familie med mange kresne personer, så å sette opp en nøyaktig meny som alle ville likt, kommer aldri til å gå. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå