Gå til innhold

Fremhevede innlegg

Skrevet

:ler:

jada, men jeg laget dobbel deig, og endte opp med å bruke en kilo mel....

Ellers kunne jeg bare glemme å kjevle den.....

Men ungene har stappet innpå i hele ettermiddag, så det ser ut til at jeg må lage mer..... :blunke:

Takk for god oppskrift!!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I en annen tråd her inne fikk jeg tips om å trille en tykk pølse og skjære i skiver, tar sikkert mye kortere tid.

Det er også viktig at deigen får stå til neste dag, da blir den mye fastere, brukte ikke mer enn 600 gram mel jeg.tror jeg :-?

gøy at du/dere likte de, men så er de umulig å ikke like og da.

Serverte de i et juleselskap i fjor, og her en dag sa en venninne at hun hadde tenkt på kjeksene siden i fjor, og ville ha oppskriften!

Skrevet

Jeg lot deigen samvittighetsfullt stå til neste dag...

Men det var umulig å så mye som ta i den uten å bli alldeles nedklint.

Brukte også litt mer fløte enn du hadde skrevet....

Nå ligger ihvertfall en stappfull boks godt nedgjemt i kjelleren, mens en bitteliten står igjen til nytelse oppe på kjøkkenet.... :sjarmor:

Denne oppskriften skal nedtegnes i mors hemmelige spesialoppskrifter!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...