Gå til innhold

Hvorfor spiser de på lavkarbo mørk sjokolade?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Jeg er en av de lavkarberne som ikke gjør det, jeg spiser kun sukkerfri sjokolade. Allikevel, hvis jeg skulle bakt en kake så ville jeg brukt mørk sjokolade fordi det allikevel som oftest er mindre karbohydrater og lavere GI.

Mvh Yvonne :heiajente:

AnonymBruker

Den mørke sjokoladen fra sukkerfritt som har 2 gram karber pr 100 gram koster rundt 23 kr for 75 gram. Kjøper den på Ultra, helsekost og Rema 1000.

Mvh Yvonne :heiajente:

Tusen takk for svar! :D Hva heter den, og smaker den ikke søtt?

Tusen takk for svar! :D Hva heter den, og smaker den ikke søtt?

Den heter bare "mørk sjokolade". Du får den også i melkesjokolade (7 karber pr 100 gram), samt hasselnøtter m.m. Synes alle disse smaker veldig godt jeg da. Her kan du se hvordan de ser ut, det finnes mange varianter. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

  • Liker 1
Gjest Tjoms

Den heter bare "mørk sjokolade". Du får den også i melkesjokolade (7 karber pr 100 gram), samt hasselnøtter m.m. Synes alle disse smaker veldig godt jeg da. Her kan du se hvordan de ser ut, det finnes mange varianter. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

Her står det da 50 gram karbs per 100 gram, hvorav 43 gram er sukkeralkoholer?

  • Liker 1

Her står det da 50 gram karbs per 100 gram, hvorav 43 gram er sukkeralkoholer?

Man trekker fra sukkeralkoholene siden de nedbrytes i liten grad til sukker i fordøyelsessystemet. Det er derfor en del får problemer med magen, da det går rett ut igjen. Ergo er det ikke å anbefale å spise for mye av slikt.

Mvh Yvonne :heiajente:

Endret av Yvonne
  • Liker 1

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...